Konu: Corey Connell - DM - RETARTED RP - MIX  (Okunma sayısı 358 defa)

#0 - 09.08.2021 18:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Corey Connel  @Dukkha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @cante @umutknt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.08.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM - RETARTED RP - MIX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna 10 gün sonra girdim, bardan dışarı çıktığımda arkadaşlarım yerdeydi, bizi vurdular dediler, maske taktım geldi dm attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Burada oyuna yeni girdim baktım arkadaşlarım yerde neler olduğunu sordum

sonra bu arkadaş geldi dm attı gitti beni nerden tanıyor, maskem var maskeli adama ateş açması ne kadar roleplay sormak lazım
MASKEMİ TAKIYORUM

DM YİYORUM

Ek açıklamalar(varsa): Kardeşimiz forumdan oluşum tanıtımımıza bakıp beni vurduğunu düşünüyorum, maskem var, oyuna 10 gün sonra yeni giriyorum ve girer girmez dm yiyorum çok can sıkıcı.

#1 - 09.08.2021 18:33
Dün gece saatlerinde sekiz oluşum bir araya gelip yahudilerin karşısına dikildiğinde anlaşmazlıklar yaşandı ve yahudi oluşumunun hepsi vuruldu.Sekiz oluşum kendi masasında bir birini korurken yahudilerin olduğu masada ise Idlewood,Kasparov ve İrlandalılar var bu yüzden direk düşman olarak sayılıyoruz.Bu durumdan ötürü karşı masa bizim masamıza ateş açtı.Bizde bu durumdan ötürü karşı masadaki bütün oluşumlara karşı savaşıyoruz.Ayrıca masken takılı değildi, ilk başta maskesiz şekilde seni gördüm, maske taktığın halde kıyafet değiştirmediğin için böyle bir rol yapabilirim, departman bile bu tarz rollerde bulunuyor.Ayrıca yahudi oluşumundakileri vurmuşum, nedense başlarında sen bekliyorsun, vurmam çok doğal değil mi? Kanıtlarını aşağıya bırakıyorum.

Videoda görüldüğü üzere karakteri vurmadan önce maskesiz bir şekilde görüyorum.

« Son Düzenleme: 09.08.2021 19:08 Dukkha »

#2 - 09.08.2021 19:33
Bu maske sistemi gizlenmek için yok mu? Bende maske takıp gizleniyorum buna rağmen beni vuruyorsun, 10 gündür oyuna girmiyorum savaş ve masa rollerinin hiçbirinde yokum benim yahudi olduğumu nerden anladın? Sivil bir vatandaş olabilirim, sivilde olan bir polis olabilirim ne hikmetse yahudi olduğumu anlıyorsun. Vurmak çok normal değil, direkt olarak dm aradığın belli, tek başına birlik vurmaya geliyorsun lol.

#3 - 09.08.2021 20:35
Öncelikle hood onaylı bir birlik değilsiniz, kuralları biliyorum.Ayrıca adamların başında bekliyorsun, karakterleri vurmadan önce defalarca hood bölgenizden geçip karakterleri inceledim.Yerde ki o iki karakteri vurduktan sonra bir kaç defa daha geçtim ve karakterlerin başında beklediğini gördüm, maske olayına gelirsek de maske sistemi gizlenmek için bunda haklısın fakat maskeyi bütün vücuduna mı takıyorsun dostum? Maske sadece suratını gizlemek içindir, daha önce vücudunu, kıyafetlerini gördüğün bir adam kafasına maske taksa dahi bu adamı tanırsın.Roller hakkında bir bilgin olmadığını ben nerden bileceğim? Uzun süredir girmiyorsan ve roller hakkında bir bilgin yoksa IC'de birlik üyelerin ile konuşup rolünü yaparak neler olduğunu öğrenebilirsin.Rolde neler olduğunu bilmemek şikayet için bir sebep değildir o beni ilgilendirmez senin sorunun.

#4 - 09.08.2021 20:42
Şikâyete dahil olduğum için yöneticilerden özür diliyorum. Bahsettiğin savaş rolünde tarafınıza bizim açımızdan hiçbir şekilde ne silah çekildi ne de başka bir şey. Karakterin dünkü role bile yoktu, bulunduğun sistemsel birliğe de hiç ekran görüntüsü atmamışsın. Kullandığın modlar da oyunu hangi amaçla oynadığını kanıtlıyor.

Sadece savaş için role dahil olmaya çalışıp dakikalarca bölgeden geçip herkesi vuramayacağını biliyor olman gerekirdi.

#5 - 09.08.2021 20:52
Evet dünkü rolde bulunmadım haklısın fakat atladığın bir şey var, olan olaylar IC'de karakterler arasında konuşulup ona göre bir plan yapılıp karar verilebilir.Size ateş açmam için o rollerde bulunmam gerekmiyor, bahsettiğin ekran görüntüsündeki rolde bulunduğum oluşumdan birlik üyeleri olduğu için bunu karakterime anlatabilirler ve karakterim bu anlatılanlardan haberdar olup size ateş açma gibi bir role girebilir.Eski karakterlerime bakarsan bir sürü yelekli karakter görebilirsin Uzun bir süre Buffalo Soul MC birliğinde rol yaptım.Birlikte bulunan herkeste bunu teyit edebilir istediğiniz kişiye sorabilirsiniz.Bölgeden geçip herkesi vurma konusuna gelirsek ise hood onaylı bir birlik değilsiniz, 24 saat kuralı sizin için geçerli değil ayrıca da bölgenizin etrafında belirli aralıklarla tur atıp kapının önündeki üç karakteri yaralıya düşürdüm, kontrol amaçlı bir kaç kere de mahallenizin önünden motor ile geçtim fakat ateş açmadım.Mod konusuna değinmiyorum bile, herkesin göz zevki eğlendiği şeyler aynı değildir, isteyen oyununu istediği gibi modlar şikayete bunu yazmanın ne gibi bir yarar sağlayacağını anlayamadım.

#6 - 09.08.2021 23:41
Öncelikle hood onaylı bir birlik değilsiniz, kuralları biliyorum.Ayrıca adamların başında bekliyorsun, karakterleri vurmadan önce defalarca hood bölgenizden geçip karakterleri inceledim.Yerde ki o iki karakteri vurduktan sonra bir kaç defa daha geçtim ve karakterlerin başında beklediğini gördüm, maske olayına gelirsek de maske sistemi gizlenmek için bunda haklısın fakat maskeyi bütün vücuduna mı takıyorsun dostum? Maske sadece suratını gizlemek içindir, daha önce vücudunu, kıyafetlerini gördüğün bir adam kafasına maske taksa dahi bu adamı tanırsın.Roller hakkında bir bilgin olmadığını ben nerden bileceğim? Uzun süredir girmiyorsan ve roller hakkında bir bilgin yoksa IC'de birlik üyelerin ile konuşup rolünü yaparak neler olduğunu öğrenebilirsin.Rolde neler olduğunu bilmemek şikayet için bir sebep değildir o beni ilgilendirmez senin sorunun.
Maskem var, masa rolünde yokum, savaş durumda yokum sen beni ve bende seni ilk defa görüyorum ama benim yahudi olduğumu anlıyorsun.
Kıyafet falan demişsin orayı inan anlamadım yazmak için yazılmış bir şey.
"IC'de birlik üyelerin ile konuşup rolünü yaparak neler olduğunu öğrenebilirsin" attığım ssleri okursan zaten olayı anlamaya çalışıyorum ve vuruluyorum.
Beni vurman için daha yeterli sebeplerin olması gerek tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum ama beni zorluyorsun, masa rolünde yokum beni hiçbir zaman görmedin, sadece orada beklediğim için ateş ediyorsun vay be. Tebrikler.

#7 - 10.08.2021 00:12
Dostum vurduğum adamların başında bekleyip yardım etmeye çalışıyorsun ve vurmadan önce dediğim gibi bir süre mekanınızın önünü kollayıp gözlemledim.Vurduğum karakterler ile birlikte takılıyordun başta maskesiz olarak seni gördüm ve maske takmadan önce seni gördüğüm için maske taksan dahi seni tanıyabilirim sonuç olarak maske sadece yüzünü gizliyor üstündekini değil, ayrıca da mahallenizdekileri vuruyorum ve bir adam maske ile orada bekliyor bu da bir tehtid olarak gözlemlenebilir.On gündür yokum diyorsun ama IC'de olan karakterim sonuç olarak adamların yanında takıldığını ve maske taktığını gördü.Yanlış birini vurmuş olsam veya doğru birini vurmuş olsam da rol ona göre şekillenir sonuç olarak forumdan bakıp ''bu adam bu birlikteymiş, ateş açayım'' gibi bir kafayla oynamıyorum, bunu yapmıyorum.Yanlış birini de vursam rol buna göre şekillenir.Birlik kurucunuz sizi vurduktan bir süre sonra araç ile hood bölgemize kadar girdi ve başkanımız ile konuşmak istediğini söyledi, ben de oradaydım dm atmak için oynasam orada onu da vurabilirdim fakat vurmadım.Dediğim gibi IC'de şu an taraflar ikiye ayrıldı ve karşı tarafta olduğunuz için IC'de birliktekiler ile konuşup bölünüp belirli yerlere ateş açtık.

#8 - 10.08.2021 13:05
Tarafımca daha fazla yanıt gelmeyecek, yönetici kararı.

#9 - 10.08.2021 15:14
Evet, daha konuşulacak bir şey yok yönetici kararı bekleyelim.