Evet dünkü rolde bulunmadım haklısın fakat atladığın bir şey var, olan olaylar IC'de karakterler arasında konuşulup ona göre bir plan yapılıp karar verilebilir.Size ateş açmam için o rollerde bulunmam gerekmiyor, bahsettiğin ekran görüntüsündeki rolde bulunduğum oluşumdan birlik üyeleri olduğu için bunu karakterime anlatabilirler ve karakterim bu anlatılanlardan haberdar olup size ateş açma gibi bir role girebilir.Eski karakterlerime bakarsan bir sürü yelekli karakter görebilirsin Uzun bir süre Buffalo Soul MC birliğinde rol yaptım.Birlikte bulunan herkeste bunu teyit edebilir istediğiniz kişiye sorabilirsiniz.Bölgeden geçip herkesi vurma konusuna gelirsek ise hood onaylı bir birlik değilsiniz, 24 saat kuralı sizin için geçerli değil ayrıca da bölgenizin etrafında belirli aralıklarla tur atıp kapının önündeki üç karakteri yaralıya düşürdüm, kontrol amaçlı bir kaç kere de mahallenizin önünden motor ile geçtim fakat ateş açmadım.Mod konusuna değinmiyorum bile, herkesin göz zevki eğlendiği şeyler aynı değildir, isteyen oyununu istediği gibi modlar şikayete bunu yazmanın ne gibi bir yarar sağlayacağını anlayamadım.