Konu: [9.8.2021 - Santino Pellegrini] RK İHLALİ  (Okunma sayısı 248 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.08.2021 15:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Santino Pellegrini - @SoftwareTheLord

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vurulduktan dakikalar sonra düşman oluşum üyesini tekmeleyerek yaralıya düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Yaralıya düştüğüne dair görüntü.

Yaralıdan kalktıktan sonra tekmeleyerek yaralıya düşürdüğüne dair görüntü.

Ek açıklamalar(varsa): Açık şekilde ihlal yapıyor. İstemeden yapılmış bir şey değil. Ceza almasını istiyorum.

#1 - 09.08.2021 15:34
Rolsel vurdum, yere düştün. Kaçmaya çalışıyordun, gerekli yaralı rollerimi sergiledim. Nereden vurduğunu belirtmedin, belirtmediğin için omzundan vurulmuş rolü sergiledim. Omzundan vurulan biri sana tekme atıp yere düşüremez mi?

#2 - 09.08.2021 16:08
Nereden vurulduğumu belirtmediğimi söylüyorsun değil mi? Tekmeleyerek düşürürken kafamın üzerinde yaralı bacağımı tuttuğuma dair emote gözüküyordu. Ayrıca seni nereden vurduğumu belirtmeme gerek yok, yaralıya düştün. Her ne olursa olsun saldıramaz, silah ateşleyemezsin. Sen bana tekme atarken üzerimde Deagle vardı, keyfime kullanmadım sanki. Savunman bu kadarsa yetkili kararı bekleyelim. Uzadıkça saçmaladığınızı düşünüyorum. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 09.08.2021 19:01 LogaN »

#3 - 17.08.2021 04:03
Ekran görüntüleri geçerliliğini yetirmiş. Elinize farklı ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti oluşturabilirsiniz, arşiv.