Konu: Jamall Wallace (Ortak Nezaket)  (Okunma sayısı 201 defa)

#0 - 09.08.2021 12:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamall Wallace @gehorsam00

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'lerimdede mevcut olduğu gibi kişi bir anda sövmeye başladı  O:-)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Böyle bir şey kabul edilebilir mi bilmiyorum yöneticilere kalmış. Gereken cezasını almasını istiyorum hatta yasaklanmasını. Kişi durmadan sövüyor artık oyun zevkim kalmadı.

#1 - 09.08.2021 12:45
Hak veriyorum. Rol ortamındayız rol dışı böyle şeylerin yaşanmaması gerekiyor.

#2 - 09.08.2021 17:25
Öncelikle kendisi dc den bana küfür edip engellediği için ben de gidip pm yoluyla küfür ettim olayda durup dururken küfür etme gibi bir şey yok. Kendisi sanki hiçbir şey yapmamış gibi davranması da garip, dc ss leri bir işe yaramadığından bu olayda haksız çıkacağım yapılcak bir şey yok.#NOCAP

#3 - 09.08.2021 17:27
Olayla alakanız yoksa veya şahit değilseniz yorum atmayın

#4 - 09.08.2021 17:40
Öncelikle kendisi dc den bana küfür edip engellediği için ben de gidip pm yoluyla küfür ettim olayda durup dururken küfür etme gibi bir şey yok. Kendisi sanki hiçbir şey yapmamış gibi davranması da garip, dc ss leri bir işe yaramadığından bu olayda haksız çıkacağım yapılcak bir şey yok.#NOCAP

Kendini komik duruma daha fazla düşürme  :D
Mahalle içinde dönen bir rolden dolayı böyle yaptığını herkes biliyor yönetici kararı bekleyelim. Daha fazla ileti atmıyacağım.  :garip: O:-)

#5 - 09.08.2021 17:43
Komik duruma düşmek mi? Mahallede dönen rol mü? Tamam sen Allah rollerine devam et  :sampanya:

#6 - 09.08.2021 19:18
@levitherian yasaklandı. Şikayet inceleniyor.

#7 - 09.08.2021 19:24
Discord üzerinden konuşulan muhabbet bizi ilgilendirmiyor. Her ne olursa olsun bu platform içerisinde bu şekilde hakaret etmenize izin veremeyiz, karakter yasaklanıp forum üzerinden uyarı puanı verilecek.