Konu: [09.08.2021] Mikaiel Kasparov - lag.cs/godmode  (Okunma sayısı 1193 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.08.2021 19:57
Merhaba. Dostum @batuhanctheking işte olduğu için bana yolladığı videoyu onun yerine ben göndereceğim.

Hiçbir şekilde dediğiniz hilelerden açılmadı, zaten videoyu izlerseniz aimbot/lag.cs/god hack vebenzeri hiçbir hileye rastlayamazsınız. Şimdi siz bu savunmadan sonra birkaç video daha istersiniz :p daha da video gelmez. Yetkililer zaten BatuhanC'in hile açmadığını gönderdiği videolardan anlayabilir.

Arkadaşın attığı video da god hack'i şöyle de yalanlayabiliriz, (yetkililerin gözünden kaçarsa) aşağıda bıraktığım sste arkadaşın sıktığı mermi Mikaiel karakterinin soluna geliyor, yani adamın üzerine mermiyi tutturamıyor. Video yavaşlatılarakta izlenilirse hile olmadığı zaten anlaşılacaktır, şu ss'i bırakmakta fayda var.

Hala kırpılmış yerler var. Şu videoyu artık kırpmadan atın.
+ yetkili kararı bekliyoruz.

#11 - 10.08.2021 20:06

Bu videonun 0.05 saniyesinde çimenliğe doğru koşarken neden bir anda video merdivenlere atlıyor? Videonun tam halinde karakteriniz çimenlikten atlıyor ve o esnada yaklaşık olarak 3 veya 4 tane mermi yiyor. Ardından çimenlikten bir anda merdivenlerin ortasına ışınlanıyor.

Bu videoda direkt olarak merdivenlere ışınlanıyor, çimenlikten atlarken ard arda mermiler yiyor. Nasıl oluyor bunlar?
« Son Düzenleme: 10.08.2021 20:08 santet »

#12 - 10.08.2021 22:20
Allah bilir. Savunma bu kadar.

#13 - 10.08.2021 22:33
Allah bilir. Savunma bu kadar.

Maalesef inanmıyorum, savunmanız bu kadarsa yetkili kararı bekleyelim. Savunma yapılmadığı sürece tarafımca daha fazla yazı gelmeyecek.

#14 - 10.08.2021 23:49
Kafanızın içinde kurgulamışsınız. BatuhanC hile, BatuhanC hile. Nasıl kurgularsanız kurgulayın, inanın hiç fark etmez. Kendinizi tatmin etmeye yer arıyorsunuz. Size bir şeyler inandırmak için savunma yapmıyorum. Yetkili kararı bekleyelim.

#15 - 11.08.2021 03:25

#16 - 11.08.2021 03:57
Yıllardır şu oyunu oynayan insanlarız, yüzlerce video çıkartmış kişileriz. SA:MP aleminde erişemeyeceğiniz kişiler ile birlikte dm sunucularında beraber /eğlencesine/ oynamış insanlarız. Mimliyiz, Replika da, ben de, BatuhanC de (ve çoğu.). Artık bırakın arkadaşlar, yorulduk. Beş yüz MB'lik bir oyun, her şeyinin köküne kadar biliyoruz. Neden hile kullanalım? Yıllardır piyasanın içerisindeyiz, artık gerçekten salın. Bir süre sonra insan yoruluyor, bitik hale geliyor.

#17 - 11.08.2021 04:33
Şikayeti neden Batuhan yerine kankileri savunuyor anlamış değilim. Alakası olmayan kişiler yanıtlamasın, gereken bütün kanıtları döktüm ve savunmalar yapıldı.

Senelerdir oynayan bir tek sizler değilsiniz. Daha fazla bir şey yazmayacağım, sizde yazmayın konu uzamasın adminler ilgilensin.

#18 - 11.08.2021 19:13
Selam.

Şikayet videosuna baktığımız zaman oldukça laglı olduğunu anlayabiliyoruz. İlk başlarda - 00:02 - hit yememesi tamamen anim bugı ve lag yüzünden. Bunu şöyle anlatabiliriz; ilk hiti attı ve hasar almadı, ikinci hiti atacağı zaman oyuncunun zaten anim bugında olduğu, ortada bir lag olduğunu hareketlerinden anlayabiliyoruz. Kişi olduğu yerde dümdüz koşmaya çalışıyor, yaklaşık bir-iki saniye olsa da orada lag veya anim hatası olduğunu kanıtlıyor. Lagınız fazla olduğu için karakter normal bir şekilde koşuyor, o sırada size anlık bir lag giriyor, lag sonucunda ise karakter biraz ileriye gidiyor, bu da uzaktan ışınlanma hilesi gibi gözüküyor.

Aimbot için ise yetersiz kanıt, bu video da aimbot bulunmuyor. Savunma yeterli bulundu. Ek olarak alakası olmadığı halde şikayete yorum yapan kullanıcılar oyun içerisinden 100 dakika, forum üzerinden 70 uyarı puanı alacaklar.

++ Şahit kısmına bütün birliklerin ismini eklemek hatalı şablona girmektedir, yakından alakası olan oyuncuların isimlerini oraya yazmalısınız.
« Son Düzenleme: 11.08.2021 19:19 Lia »