Konu: [08.08.2021 - Javon_Vondell] GBI - DM - Yönetimi Kandırmaya Çalışmak  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2021 16:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Javon_Vondell - @şempanzecelil - https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=16555

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.08.2021 - 15.48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBI - DM - Yönetimi Kandırmaya Çalışmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben Idlewood'da rol yaparken tartışma çıktı, oradan kaçtım. Kaçarken bu adam arkama bindi, departmana gittim. Gitmezsen memur çağıracağım dedim, ardından emote vermeden bayılttı. PM'den alay etti, savunmanı yaparsın dediğimde ise edit yaparım vesaire dedi. Yönetimi de kandırmaya çalışıyor.  :garip:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yeni başlamış birisi de değil. 25 level adamın böyle davranması normal değil. Umarım hak ettiği cezayı alır.

#1 - 08.08.2021 16:29
Şahıs rol sırasında GBA bölgeye sığındı,emote vermeden kaçma girişiminde bulundu. GBA noktasına "Bella Maly kaçma girişiminde bulunur." veya "Bella Maly polisten yardım ister." dese sorun yok ama kendini haklı çıkarmak için beni GBA noktasına çekti.Bayıltma hususunda arkadaş yanlış SS almış,bana saldırıp motoruna atlayıp kaçmaya çalıştığını atlamış.Pek sorun değil edit yapma durumunda ise arkadaş şakayı anlamamış.Yani böyle oldu hakim bey.

#2 - 08.08.2021 16:37
Şahıs rol sırasında GBA bölgeye sığındı,emote vermeden kaçma girişiminde bulundu. GBA noktasına "Bella Maly kaçma girişiminde bulunur." veya "Bella Maly polisten yardım ister." dese sorun yok ama kendini haklı çıkarmak için beni GBA noktasına çekti.Bayıltma hususunda arkadaş yanlış SS almış,bana saldırıp motoruna atlayıp kaçmaya çalıştığını atlamış.Pek sorun değil edit yapma durumunda ise arkadaş şakayı anlamamış.Yani böyle oldu hakim bey.

Hâlâ dalga geçiyorsun. Seni anlamıyorum. Polise sığınmam için emote vermeme gerek yok, /me polise gidip şikayetçi olur. tarzında bir şey mi bekliyorsun? :smile:

Pek sorun değil edit yapma durumunda ise arkadaş şakayı anlamamış.Yani böyle oldu hakim bey.

Şaka? Aynen, şakadır.

Savunman bu sanırım, yönetici kararı.

#3 - 14.08.2021 04:01
Merhaba. Güvenli bölgeye kaçtı, siz ise vurmaya başladınız, vurmaya başladığınıza dair emote bulunmuyor, ihlal. Güvenli bölgede olması yine ihlal. Özel mesaj yoluyla yolladığınız mesajlar ihlal. Forumda üslubunuzu korumayıp dalga geçmeye devam etmeniz, ihlal.

Karakter ceza alacak.