Konu: İsteğe göre VCP IP Doğrulama pasifleştirme  (Okunma sayısı 96 defa)

#0 - 08.08.2021 14:35
Selam,

İnternet faturasını yarı yarıya düşürmek adına komşumuzla ortak kullanıyoruz, haliyle WiFİ bağlantısı epeyce çok. WiFi bağlantısı çok olunca da internet çöküyor-eski modem-. İnternet çökmesini biraz açayım, LAN bağlantılarının hepsi tıkır tıkır çalışırken, Wi-Fi ile gelen internet tamamen kapanıyor. Ağ gözükse dahi, WiFi'e erişim sağlayamıyoruz ve mecburen modem üzerinden yeniden başlatıyoruz. Bunu yapınca da IP adresimiz değişiyor. IP adresi ne zaman değişse, oyuna girerken doğrulama sorunu yaşıyorum, tekrardan foruma gir ve ilgili kısımdan IP doğrulaması yap serüveni başa sarılıyor. Şahsi bilgisayarım olmadığı için de forum üzerinden "Beni Hatırla" gibi bir seçeneği işaretlemem mümkün değil. Haliyle uzun bir şifreye de sahip olduğumdan ötürü foruma giriş en az iki dakikamı alıyor. İki dakikaya kısa diyecek arkadaşlar elbet ki vardır, fakat bu durumu günde iki-üç kere yaşadıktan sonra artık aşırı can sıkıcı bir hâle geliyor.

Benim önerim şu, VCP IP Doğruma Sistemi'ni oyuncunun rızasına bırakın, oyuncu IP doğrulamayı aktif ederse eğer, IP adresi değiştikten sonra tekrardan forum üzerinden doğrulaması gerekir. Diğer türlü ise, hesabının tüm güvenlik sorumluluğu oyuncuda olmak kaydıyla VCP IP Doğrulama Sİstemi'ni pasif hâle getirebilme hakkı olsun ve sunucuya girerken herhangi bir doğrulama işlemine maruz kalmasın. -bkz. şifreyi yaz > iyi eğlenceler-

Sizin düşünceleriniz nedir, paylaşırsanız sevinirim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 10.08.2021 12:20
Merhaba,

Bireysel sorunlar sebebiyle tüm sistemin işleyişini değiştirememekle birlikte son zamanlarda artan hesap çaldırma vb. durumlara birden fazla güvenlik önlemi getirilmesi şart oldu. Bu bağlamda güvenlik önlemleri konusunda herhangi bir değişikliğe gitmeyi düşünmüyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok