Konu: Luciano Gooba - Cbug/croll  (Okunma sayısı 347 defa)

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#0 - 08.08.2021 09:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luciano_Gooba @Tonyalı
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bisiklete binerken c-roll yapıp direkt havaya kalkıyor, köprünün orada ayaktayken bir mermi atıp c basıyor bir tane daha atıyor tekrardan ayağa kalkıp bir mermi atıp kaçıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 08.08.2021 12:17
Merhaba kolay gelsin. İlk öncelikle şunu diyeyim bu bir alışkanlık olduğu için yaptım orda bu alışkanlığı düzeltmeye çalışıyorum, kusura bakmayın. Birde şunu söyliyeyim videonun sonunda gördüğünüz gibi internetim gitti. Karşı tarafın aracı duvarlara çarparak gidiyor, size sıktığım zaman karakteriniz bir animasyona girmiyor, kan efekti vesayre çıkmıyor. Kaçtıktan sonrada hooda internetim gidiyor. internetimin gittiğine dair ss : https://www.hizliresim.com/tl495ok  chetlogu karşılaştırırsanız anlayabilirsiniz.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 08.08.2021 12:23
Yetkili kararını bekleyebiliriz.

#3 - 08.08.2021 12:36
Son olarakta şunu ekliyeyim, bildiğiniz gibi bazen animasyonlar bozulabiliyor, bisiklete binmeden önce yerdeydim, d ye basıyorum sağa kaymak için orda aracın geldiğini görüyorum bir anda f ye basınca animasyon iptal oluyor, bir anda bisiklete biniyor. Teşekkürler yetkili kararını bekleyebiliriz.

#4 - 10.08.2021 04:41
Ceza alacak.