Konu: Gaetan Howell 8.08.2021  (Okunma sayısı 824 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#0 - 08.08.2021 08:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gaetan Howell @Vicolays
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Üç gün önce, gece saatleri

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi 9 mermi atıyor ve videoda e/q veya noreload kullanıldığı bariz gözüküyor arkadaşın bilgisiyarı iyi videosu olduğunu düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişiye açılan üçüncü şikayet, yasaklanmasını istiyorum. Videoya da dikkatli bakılmasını istiyorum, büyük ihtimalle noreload videoda e/q yaptığını göremiyorum. Bu arada ooc kin falan yok kanka, göz yummuyoruz böyle şeylere.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 08.08.2021 18:15

e/q yapmadığının kanıtı video varsa atabilir, noreload olduğundan şüpheleniyorum

#2 - 09.08.2021 19:47
Video yok, tüm bilgisayarımı videolar ile kaplayamam. Koşarken bende reload oluyor, ctrl bastığım için reload animi gözükmüyor muhtemelen. Aynı bug quakeN'e de yaşandı, onun şikayetine bakabilirsiniz. Savunmam bu kadar. Bir daha şikayet açmak için şikayet açmayın.

#3 - 09.08.2021 22:45
Zaten bende diyorum ki; Silah elimdeyken ctrl'e basıyorum ve reload ederken anim bozuluyor, ctrl animi engelliyor. CTRL BASINCA ANİM BOZULUYOR umarım anlamışsınızdır.  O:-)

Ryu

*
#4 - 10.08.2021 09:10
öyledir

#5 - 28.08.2021 05:26
Samp fiziklerini kötüye kullanmaktan ceza alacak. (q-e)