Konu: [8.08.2021] Jerry Franzese  (Okunma sayısı 253 defa)

#0 - 08.08.2021 01:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jerry Franzese @karprensi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Screenshot

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı Reklam

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyun içerisinde verilen IC reklamlarda türk sinemasında bilinen kolpaçino serisinden bir replik kullanmış. Arkadaş 47 level, ne kadar doğrudur orasını bilemem fakat bu kadar süre oynayan birisinin türk dizilerinden benzetme yapması üzücü. Bunu görünce fazlasıyla rahatsız oldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 08.08.2021 01:54
Selamlar, eskiden işleten bir arkadaşın bu tür bir reklam attığını gördüm ve ben de bir nevi buradan alıntı olarak "içine biraz mizah" katarak paylaşmak istedim. Kötü bir niyetim yok, ayrıca bu konu için bir ihtar aldım @Rosato the Dripper 'dan, yani şimdi paylaşmayı bıraktım, dediğim gibi, sadece bir şeyler türetmek istediğim için böyle bir şey yaptım.

Bundan özenti olarak yola çıktım, dediğim gibi. Ardından atmayı kestim.

Olayı bundan sonra öğrendim, dediğim gibi, sadece mizah kurbanı oldum, aramızdan bir kişi de cezasını aldı.

Açıklama: Senin bana kinlendiğini biliyorum dostum, IC de seninle ne kadar rol yaptığımız da biliyorum, senin yaptığın ihlalleri de biliyorum. Levelim seni ilgilendirmez, sadece mizah amacıyla böyle bir şey yaptım, rolünü etkilemiyorum.

Savunmam bu kadar, laf çarpıtmadan yanıt atarsa atabilir, daha yanıtım gelmeyecek.

#2 - 08.08.2021 02:05
Alıntı
Açıklama: Senin bana kinlendiğini biliyorum dostum, IC de seninle ne kadar rol yaptığımız da biliyorum, senin yaptığın ihlalleri de biliyorum. Levelim seni ilgilendirmez, sadece mizah amacıyla böyle bir şey yaptım, rolünü etkilemiyorum.

Sana kinlenmedim, tanımıyorum bile? IC'de benimle hiç rol yapmadın. İhlal yapmadım. Levelinin beni ilgilendirmediğini söyledim.  O:-) Mizah amacıyla böyle bir şey yapman üzücü. Roleplay oynuyoruz ve trolle vurduğunu görmem beni üzdü.  O:-)

#3 - 08.08.2021 02:08
Alıntı

Sana kinlenmedim, tanımıyorum bile? IC'de benimle hiç rol yapmadın. İhlal yapmadım. Levelinin beni ilgilendirmediğini söyledim.  O:-) Mizah amacıyla böyle bir şey yapman üzücü. Roleplay oynuyoruz ve trolle vurduğunu görmem beni üzdü.  O:-)

Bak mesela trolle vurduğumu öne sürüyorsun, halbu ki böyle bir şey yapmadım. Savunmam seni tatmin etti fakat bir bahane arıyorsun. Seninle ne güzel roller yaptığımız fakat korku rolü yapmak yerine "Tamam, öyle yaparsın abi, devam et. aprğh" gibi şeyleri yapıyorsun, biz yine bir şey demiyoruz fakat ufacık (kimsenin rahatsız olduğunu düşünemedim, benim hatam) bir hataya şikayet açıyorsan, discord veya PM den ulaşmıyorsan bu üzücü, asıl olan bu. Dediğim gibi, eskiden atılan bir reklam adına böyle bir şey yaptım, böyle bir şeyin olacağını zaten bilmiyordum, atmayı kestim. İyi günler dilerim.

#4 - 10.08.2021 12:03
Aktif hala.

#5 - 10.08.2021 14:33
Aktif hala.
sonuçlanmasını bekleyebilirsin, böyle yapman daha hızlı sonuçlanacağını sağlamaz  O:-)

#6 - 10.08.2021 14:39
Aktif hala.
sonuçlanmasını bekleyebilirsin, böyle yapman daha hızlı sonuçlanacağını sağlamaz  O:-)

OOC kini kesiyor musun artık? Seni ilgilendiren bir durum yok ortada, altta kaldığı için yukarıya taşıdım. Boş boş laflarını bir kenara bırak ve kararı bekle. Düzgün dilden anlamayıp hala olayı harlamaya çalışıyorsun.

#7 - 10.08.2021 17:05
Gerekli uyarı oyun içerisinden yapıldı. Arşiv.