Konu: SÖZDE sunucu ekonomisi düzeltmesi:  (Okunma sayısı 279 defa)

#0 - 07.08.2021 20:22
Arkadaşlar bildiğiniz üzere sunucuda ekonomi düzelmesi açısından Ev fiyatları yüklesip, araç galerileri kapanıp, meslek gelirleri düştü.
En baştan başlamak gerekirse Ev fiyatları:
Yakın zamanda yeni evler açıldı. Ve bu evler yakınındaki evlerin 2.5x, 3x katına açıldı. Bugün evimde dururken benim evim 275.000$ fiyatta ve ben bunun vergisini ödüyorum. Yanımdaki evin sistemseli 90.000$. ve ben evime 275.000'in vergisini öderken, o evine 90.000$ vergi ödüyor. Yani buda yeni başlayan ya da yeni ev açan kişiler diğer kişilerle eşit olmuyor, adam sırf evi daha erken aldı diye daha az vergi ödüyor.
Mesleklerin gelir düşülülüğü ve Maden mesleği:
Bildiğiniz gibi en çok nerf yiyen balıkçılık en düşük lvlde yem parası çıkarsa 15 dakika gibi bir zamanda 375 dollar, pony ile kasılan bir meslek ise 750 dollar veriyor.
Ancak p2w ile yetenek alıp ya da benim gibi yetenek biriktiren biri madene girip 5 dakikada kurşun, kükürt çıkartıp bunu 1.000$ küsür satıyor ve sonra da sunucudaki para düşüyor değeri azalıyor. Ve bunu yapan yine yetkililer.
Sunucudaki para değeri düşmesnini en büyük sebebi hem bu değişen meslekler hemde sizin tam olarak düzenlemediğiniz bu ev, araç sistemleri olduğunu düşünüyorum.
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
surely one day, umutknt, Rousseau, meingott, sCiEnLy_V2, Metamfetamin,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 07.08.2021 20:31
Madencilik için yetenek olayı dışında diğerleri yerinde gibi.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 07.08.2021 20:37
Meslek kasan kaldı mı diye düşünürken sanırım büyük bir çoğunluk hâlâ meslek kasıyor. Tavsiyem cidden gidip bir işletmede çalışmanız. Artık çoğu işletme meslekten kat kat fazla maaş ve "rol" verebilme kapasitesine sahip. Ayrıca p2w ile p2skip olayını karıştırmamak gerekiyor. p2w para vermeden ulaşamayacağınız durumlar için geçerlidir. p2w'ne ben de karşıyım fakat burada dönen durum dediğim gibi pay to skip. Oyunda zaman geçirerek de 12 yetenek puanı kasabilirsin, para vererek de hızlıca yapabilirsin. "Bence ekonomi çok iyi".
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
deffen,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 07.08.2021 20:47
Oyunda zaman geçirerek de 12 yetenek puanı kasabilirsin, para vererek de hızlıca yapabilirsin.
Karakterim 31 level, sence 40 level olup 9 yetenek puanı kasabilmek için kaç saat oyunda olmam gerekir, 1000-1500? Pay to skip para vererek bir oyuncunun diğerinden üstün olamaması demektir, burada para vererek kolayca yetenek puanı alabilir ve önüme geçebilir. Bu Pay to skip değildir, zaten yönetim ekibi madencilik için yetenek durumunda düzeltmeler yapacağını belirtti.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 07.08.2021 21:33
Meslek kasan kaldı mı diye düşünürken sanırım büyük bir çoğunluk hâlâ meslek kasıyor. Tavsiyem cidden gidip bir işletmede çalışmanız. Artık çoğu işletme meslekten kat kat fazla maaş ve "rol" verebilme kapasitesine sahip. Ayrıca p2w ile p2skip olayını karıştırmamak gerekiyor. p2w para vermeden ulaşamayacağınız durumlar için geçerlidir. p2w'ne ben de karşıyım fakat burada dönen durum dediğim gibi pay to skip. Oyunda zaman geçirerek de 12 yetenek puanı kasabilirsin, para vererek de hızlıca yapabilirsin. "Bence ekonomi çok iyi".
Kendin diyorsun işletme al ancak işletmeler 300k gibi miktarlara açılmaya başlandı, yeni biri olduğunu saydığımız kişi 15 dakikada 375 dollar ile 300 bin kasıcak v e bunuda direk işletmeye mi harcıcak?

Ve sunucuda meslek kasan olmazsa ekonomi nasıl dönücek, illahaki birileri meslek kasıp o paraları çıkartıcak yoksan var edilmiyor.

"Oyunda zaman geçirerek de 12 yetenek puanı kasabilirsin, para vererek de hızlıca yapabilirsin. "Bence ekonomi çok iyi"." Yüksek lvl'li kişiler için hiç iyi değil bu binlerce saatlerini alır ve burada "OYUN" oynuyoruz adam sırf oyun değil, oyundaki bir meslek için 1500 saat kalıyorsa sence bunda bi sorun yok mu?
« Son Düzenleme: 07.08.2021 21:39 tahsin »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 07.08.2021 23:10
Söylediklerinin çoğuna hak veriyorum ama ev fiyatlarının yükseltilmesinin ekonomiyi iyi anlamda düzeltmesine az çok etkisi olduğunu düşünüyorum bu yüzden evler pahalı kalmalı. Fakat belli bir bölgedeki eski ucuz ücrete alınmış bir evle ucuz evin tıpa tıp aynısı pahalı ücrete alınmış bir ev için eşit miktarda vergi ödemesi yapması gerektiğini düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 07.08.2021 23:37
Bence tüm evler silinmeli, sistemsel ücretleri oyunculara iade edilmeli. Ardından da tekrardan bu evler, güncel ekonomiye göre satışa çıkartılmalı. Asıl bu sayede ekonomik denge sağlanmış olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 08.08.2021 00:10
Bence tüm evler silinmeli, sistemsel ücretleri oyunculara iade edilmeli. Ardından da tekrardan bu evler, güncel ekonomiye göre satışa çıkartılmalı. Asıl bu sayede ekonomik denge sağlanmış olur.
Bunu düşünmüştüm ancak aktif olamayan kişiler yüzünden def olabilir. belkide hood gibi bir sistem yapıp o bölgedeki evlere aynı vergi fiyatıda olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 08.08.2021 01:33
Ev için konuşayım vergi olayına lafım yok. Evin sistemsel fiyatı yerine bölgesel fiyatlandırma sistemine geçebilir. Idlewooddaki evler 50 dolar saatlik, Las Colinasdaki 20 dolar gibi. Evlerin fiyatları artması normal önceki ekonomi ile şu anki ekonomi bir değil. Diğer olayları bilmiyorum, herhangi bir yorum yapmam doğru olmaz. Gidip maden toplamadım hiç.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 08.08.2021 04:15
Ben balıkçılık için AR-GE açtım ekonomi ye dokunursak ona da dokunuruz tarzı bir şey dediler ama balıkçılıkta ekonomi kalmamış gerçekten çok kötü kazanç. Madencilikte gerçekten 30 level adamlar için zor bir sistem, 9 level olmak iyice zorlaşıyor ve sizi ister istemez yetenek puanı almaya itiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok