Arkadaşlar bildiğiniz üzere sunucuda ekonomi düzelmesi açısından Ev fiyatları yüklesip, araç galerileri kapanıp, meslek gelirleri düştü.
En baştan başlamak gerekirse Ev fiyatları:
Yakın zamanda yeni evler açıldı. Ve bu evler yakınındaki evlerin 2.5x, 3x katına açıldı. Bugün evimde dururken benim evim 275.000$ fiyatta ve ben bunun vergisini ödüyorum. Yanımdaki evin sistemseli 90.000$. ve ben evime 275.000'in vergisini öderken, o evine 90.000$ vergi ödüyor. Yani buda yeni başlayan ya da yeni ev açan kişiler diğer kişilerle eşit olmuyor, adam sırf evi daha erken aldı diye daha az vergi ödüyor.
Mesleklerin gelir düşülülüğü ve Maden mesleği:
Bildiğiniz gibi en çok nerf yiyen balıkçılık en düşük lvlde yem parası çıkarsa 15 dakika gibi bir zamanda 375 dollar, pony ile kasılan bir meslek ise 750 dollar veriyor.
Ancak p2w ile yetenek alıp ya da benim gibi yetenek biriktiren biri madene girip 5 dakikada kurşun, kükürt çıkartıp bunu 1.000$ küsür satıyor ve sonra da sunucudaki para düşüyor değeri azalıyor. Ve bunu yapan yine yetkililer.
Sunucudaki para değeri düşmesnini en büyük sebebi hem bu değişen meslekler hemde sizin tam olarak düzenlemediğiniz bu ev, araç sistemleri olduğunu düşünüyorum.