Konu: Maske_33460 - God Mode  (Okunma sayısı 249 defa)

#0 - 07.08.2021 19:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_33460
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @dashthebest @hadesallen0 @QuaLong
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.08.2021 - saati bilmiyorum

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 05.08.2021, gece sularında Idlewood Mafia Brims ile 5-Deuce Hoover Gangster Crips arasında bir çatışma başladı. Arkadaşlarımla toplandık ve savaş bölgesine doğru ilerledik. Çatışma bölgesine geldikten sonra ise, Maske_29196(QuaLong) ile Drive-By'a kalktık. Ortalığa ateş açtıktan sonra Maske_18535 ve Maske_33460'a ateş açtık, bir süre Maske_18535'e ateş ettikten sonra Maske_33460'a döndük. Bir süre de Maske_33460'a ateş ettik fakat Maske_18535'in aksine Maske_33460'ın canı gitmiyordu. Orada Drive-By'a kalkanlardan biri olarak şunu söylemek istiyorum, herhangi bir esc basma durumu mevcut değildi çünkü şahıs bir süre sabit kaldıktan sonra bisikletinden iniyor ve gidiyordu. Bisikletinden inerken ve giderken de aynı şekilde canında hiçbir şekilde azalma olmuyordu. Ekte belirteceğim videoda da belli oluyor. Savaş esnasında bunun farkına varamadım, arkadaşım video hazırladıktan sonra videonun içerisinden bir kesitte fark ettim bu durumu. O anın heyecanıyla fark etmem zaten imkansızdı. Son kez şu cümleyi kurayım, herhangi bir esc basma veya oyunun alta düşme durumu mevcut değil. Şahıs ateş alırken bir süre sabit kalıyor, evet bu sadece bu kısım olsa ESC basmış diyebilirdik fakat sonrasında ise bisikletinden iniyor ve inerken de ateş almasına rağmen canı gitmiyor. ESC basmışken, bisikletten inmesi imkansız bir şey. Videonun 0.46 ve 0.56 saniyeleri arasında hile kullanımı belli olmaktadır.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
&t=12s

Ek açıklamalar(varsa): Amacım sunucudan birini banlatmak vs. değil. Sadece Maske_33460'ın içerisinde olduğu durum beni şüpheye düşürdü. O sebepten dolayı da şikayet açtım. Eğer farklı bir durum varsa, arkadaş şikayet altına bırakabilirse sevinirim. Ona göre şikayetimi geri çekebilirim.  Tekrardan yazayım, videonun 0.46 ve 0.56 saniyeleri arasında hile kullanımı belli olmaktadır.

#1 - 07.08.2021 21:35
Merhabalar Maske_33460 kişisi benim Luciano Gooba karakterim, savaş esnasında fazlasıyla ping+lag girdiği için savaş ortasında god mode hilesi açılmış gibi gözüktü canımda azalıyor, asıl olayın video kaydı bulunmaktadır, god mode değil ping'den dolayıdır. Sonlara doğru ping'den dolayı karşı tarafın aracı duvarlara, direklere çarpıyor. Birde emotelerim geç düşüyor chetloga bakarsanız. Video :https://www.youtube.com/watch?v=o5WokaGGyu4

#2 - 07.08.2021 21:53
Arkadaş ile discorddan da konuştuk, beklediğim bir yanıttı. Arkadaşı ve şikayeti okuyan kişileri rahatsız ettiğim için özür dilerim.

Şikayeti geri çekiyorum, iyi forumlar :sampanya:

#3 - 08.08.2021 02:24
Savunma videosunu ve şikayet videosunu yan yana getirildiği zaman lag olduğu anlaşılıyor, savunma yeterli.