Konu: Botswana_Ermes, illegal oyuncunun polise sığınması  (Okunma sayısı 220 defa)

#0 - 07.08.2021 00:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Botswana Ermes @FakeGlobal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.08.2021, 00:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
illegal oyuncunun polis departmanına sığınması

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: illegal arkadaş pdye beni şikayet etmiş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
hırsızlık ve adama sertçe girişir ibaresinden anlaşılabilir illegal bir oyuncu olduğu.
Spoiler: GösterGizle

görüldüğü gibi o şikayette bulunmuş.

Ek açıklamalar(varsa): ceza almasını talep ediyorum
« Son Düzenleme: 16.08.2021 01:35 ORGANIZE »

#1 - 07.08.2021 00:53

#2 - 07.08.2021 01:14
Öncelikle iyi geceler, iyi forumlar. Her iki taraf içinde tatsız bir gece idi.

Kişiye öncelikle sormak istiyorum, neden etrafında 4 kişi varken bizimle ağzına mermi doldururum tarzı, sert ithamlarda bulunarak bizi kışkırtıyorsun? İkincisi elindeki silahı neden emotesiz çekiyorsun? Burası fear-rp

Sonra da seni şikayet etme kısmına gelelim, seni şikayet ettim evet, fakat şuna dayanaraktan ettim.

Ben burada verilen yanıtı illegal birliğe dahil değilse diye anlamış bulunuyorum. Birkaç gün önceki bu olay.

Burada sorduğumda daha bu gece, arkadaşın xo_wu idi galiba bana sorunca bende admine sordum.

Şimdi öncelikle karşı taraftan olası bir benim haksız olduğum durun için özür diliyorum. Yanlış anlaşılma sebebi olmasını belirtmek isterim.

Sana sormak istediğim bir kaç soru var kendini haklı düşündüğün bir rolde neden quit atıyorsun?
4 kişi sana saldırırken neden silah çekip bize saldırmaya çalışıyorsun ((emotesiz))

#3 - 07.08.2021 01:15
Admin kararı.

#4 - 07.08.2021 01:17
Söylediğim gibi eğer verilen yanıtları yanlış anlamışsam özür diliyorum. Ama yine de yaptığın fear-rp ihlali, ve /q nun cevabını vermedin. Ayrıca benim sana saldırarak girdiğim brawlda silah çekmende (emotesiz) hatalı bir davranış.
« Son Düzenleme: 15.08.2021 20:20 FakeGlobal »

#5 - 13.08.2021 22:58
admin kararı

#6 - 22.08.2021 23:03
Şikayet incelendi.

İllegal bir karakter polise sığınamaz. Bu yüzden ceza alacaksınız.

Şikayet kapatıldı.