Konu: Taksici çağırıp,kaçırmak. (  (Okunma sayısı 227 defa)

#0 - 06.08.2021 17:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @iKaansiz (Adriano Marino) ve @iSemihsiz (Robert Marino)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.08.2021 - 15:30 - 16:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MESLEK KURAL İHLALİ - Halkın olabileceği yerlerde illegal rollere girmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Robert_Marino beni olaydan önce takılalım mı diye rahatsız ediyor.Ben de olumsuz yanıt verip oradan uzaklaşıyorum.Şahıs sonra beni telefondan arayıp taksi istiyor.(O olduğunu bilmiyorum)Sonra maden bölgesine gitmek istediğini söylüyor ve ben de reddediyorum.Daha sonra yakın bir yer için arıyor ve gidiyorum.Taksiyle yanına gittiğimde beni araçtan indirip bayıltıyor.

-Beni arkadaşıyla beraber golf sahasına götürüyor ve orada illegal sorular soruyor ve o rollere giriyorlar. (#2 Numaralı Kanıt)

-E-RP yapmalarına izin veriyorum ve beni parti alanının ilerisindeki kayalıklara götürüp işlerini yapıyorlar.

-Daha sonra üstümde bulunan 2037 Doları alıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

#1 ( VİDEOLU KANIT)

#2 https://i.hizliresim.com/a3jwsdl.png ( HALKA AÇIK ALANDA İLLEGAL SORDUKLARI KISIM)

Ek açıklamalar(varsa): Yazdıklarımın hepsi videoya yansımaktadır.Gereğinin yapılmasını istiyorum.

#1 - 06.08.2021 18:48
Taksici çağırıp kaçırmanın yasak olduğunu bilmiyorduk. Kaçırmamızdaki sebep ise Robert'in takılalımmı sorusuna sert bir tavırla reddetmesi bizim kinimizin oluşmasına yol açmıştır. Arkadaş rol bitince bana pmden yetkiliye sorduğunu taksici kaçırmanın yasak olduğunu söyledi. Son dakika söylemesi bizim içinde onun içinde kötü olmuş durumda. Ayrıca şahıs ikide bir pm den rol bölmekte, golf sahası halka açık bir yer olduğunu bilmiyordum ayrıca golf sahasında açık bir yerde yapmıyoruz kayalıklarında orada aşağıda yapıyoruz.
« Son Düzenleme: 06.08.2021 18:52 iKaansiz »

#2 - 06.08.2021 22:08
Hocam taksiciye hiçbir şekilde illegal rol yapılmaz.Bu diğer legal meslek grupları için de geçerli.

#3 - 14.08.2021 03:50
Merhaba. Meslek yapan üyelere maalesef ki illegal rol sergileyemezsiniz. Ek olarak birini gasp etmek için sistemi kullanmalısınız, rolsel olarak yapılan gasplardan sistemsel para almanız yasak.

Para iadesi için ticket açmalısınız. İki karakter ceza alacak.
« Son Düzenleme: 14.08.2021 04:03 Lia »