Konu: [06.08.21] DM  (Okunma sayısı 186 defa)

#0 - 06.08.2021 15:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @uzayofcx @JhonBallas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK - Troll

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: kalkıp tekrar sıktı, do kanalını amacı dışı kullanıp trolledi

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): kötü

#1 - 07.08.2021 10:24
Öncelikle selamünaleyküm,aleykümselam şahıslar onaylı hooda geliyor ve benim çıktığım sste ben yerde yatıyorum,şahıslar bana saldırmış ben düşmüşüm gibi gözükiyor,aslında bu bir oyun şahıslar emote vermiyor ve idlewood'a gelip troll yapıyor idlewood gibi büyük bir sokakta çete'nin liderlerine sataşıyorlar ve 3-4 kere vuruyorlar canınız yarıya geliyor /b dell yazıyorlar ve bu grup diyeyim ben buna,şahıslar son canına gelince esc bug'u yapıyor ve arkadaşlarından info alarak esc bugunu kapatıyor ve bize saldırıyorlar,onaylı bir hoodun adamına saldırırsan silah tabi çeker.

#2 - 09.08.2021 12:58
Onaylı hooda gelip emotesiz noob dm döndürmenize bile rol ile karşılık veriyoruz. Robert karakterinin /do suna gelirsek arkadaş rol ve komutları fazlası ile bilmiyor onu ben pm den uyarmıştım zaten elimizden geldiğince öğretmeye / yardımcı olmaya çalışıyorum adminler göz önünde bulundurursa sevinirim. İyi forumlar.

#3 - 09.08.2021 19:15
Kişi trolling sebebiyle yasaklandı. Ortada bir ihlal olması size ihlal yapma hakkı tanımaz, Robert karakteri hatalı emote'dan ceza alacak.