Konu: Jevonne Hightower  (Okunma sayısı 300 defa)

#0 - 06.08.2021 04:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jevonne Hightower @ @quakeN
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Rolde olan buffalo oyuncuları.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.08.2021, 00:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin atmış olduğu videoyu 1.51'den itibaren izlemeye başladığınızda kişi aralıksız 12 mermi atıyor ve hiç reloada girmiyor. E-q göremedim çünkü videoyu yavaşlattığımız bir şekilde izlediğimizde silah elinden kaybolmuyor, mermi hilesi olabilir (emin değilim). Yetkililerin inceleyeceğini düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa):Gerekli yaptırımın uygulanmasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 06.08.2021 04:27 Zakhaev »

#1 - 06.08.2021 04:36
SA-MP'ta yaygın bir animasyon bug'ı, tüm mermiyi bitirdikten sonra koşma veya tekrar nişan alma durumunda animi iptal ediyor, bunu kontrol etmek imkansız. Freeroam'da denerseniz görebilirsiniz. Artık editli ve kendi videolarımdan açık aramayıda bırakın.

#2 - 06.08.2021 04:48
Mermi değiştirme kullanıyorsun, bu cleo hiç bir şekilde buga girmez, koşarken mermilerini bitirsen bile animasyon kendini tekrarlıyor ve cleo aktif hâle geçiyor. Bunu freeroam sunucularında deneyebilirsiniz.

#3 - 06.08.2021 05:07
Konunun "mermi değiştirme cleosu" ile uzaktan yakından alakası yok, zaten kullanmıyorum. Kanıt olarak sunduğun videomda 7 mermi atıp koşmaya başlıyorum, koşma animi reloadı iptal ediyor. Sırf gönlün rahat etsin diye freeroamda denedim, iddia ettiğine göre öyle bir şey yokmuş.

00:17 saniyede gerçekleşiyor:
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 07.08.2021 21:53 quakeN »

#4 - 08.08.2021 02:19
Selam. Mermiyi değiştirdiği sırada herhangi bir eylem yaptığı zaman animasyon iptal ediliyor, kişinin attığı savunma videosunda zaten bu gözüküyor. Şikayette problem bulunmuyor.