Konu: [05/08/2021, 22:29 - Aref Behramov ] 16-) TRAFİK VE ARAÇ  (Okunma sayısı 132 defa)

#0 - 06.08.2021 01:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aref Behramov @croxzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/08/2021, 22:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
16-) TRAFİK VE ARAÇ

a) Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
b) Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
c) Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
d) Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
e) Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.
f) Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tırcılık yapıyorum / yapıyoruz. Polis departmanı tarafından gişeler kapandığından dolayı bekliyoruz, bir süre sonra bu arkadaşımız arkamıza geliyor, IC olarak söyleniyor. Daha sonrasında ise OOC kuralımızı ihlal ederek benim açtığım gişeden geçiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Maalesef arkadaşın 21 level olması dışında sorun yok.

#1 - 06.08.2021 10:29
Öncelikle chattede göründüğü gibi bir olay ve kargaşa var. Bende PD'i arayıp şu şekilde dedim ; Las Venturas gişelerinde kavga var, muhtemelen gişeler arızalandı acil bir ekip lazım tarzında yolladım. Zaten gecenin bir saati tüm trucker araçları orada.. Bende arkanda sıkışmıştım. Sen geçince bende mecburen geçmek zorunda kaldım yoksa orada dorsem sağ duvara çarsapydı dorsem yukarı doğru uçup bug olacaktı. Bu GTA'nın bir bugudır, isterseniz deneyebilirim. Orada zar zor mecburen geçmek zorunda kaldım ölmemek için. Eğer ki konu 50 dolar ise veririm. 50 dolar için bu kadar uğraşmana anlam veremedim. Orada mecbur olmasaydım geçmezdim.
« Son Düzenleme: 06.08.2021 10:34 croxzy »

#2 - 06.08.2021 16:52
Öncelikle, yalan söylemeye gerek yok. /gişe komutunu, açık dahi olsa kullanabiliyoruz, bunu yapabilirdin her neyse konuya devam edelim. Son cümlelerine doğru "Konu 50 dolar ise veririm, 50 dolar için bu kadar uğraşmana gerek yok." cümlesini beni benden aldı. Sebebi ne? Diye soruyor olmalısın, sebebi kesinlikle 50 dolar değil. Yönetim tarafından koyulan OOC, oyunu yönlendiren kuralları çiğnemen olman. Yazdıkların ile açılan konunun pek bağlantısı yok, neyse. Yönetici kararı.  :sampanya:

#3 - 06.08.2021 17:51
Ceza verilecek.