Konu: Felix Ferreiro oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 88 defa)

#0 - 05.08.2021 18:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Felix_Ferreiro @sipeace

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shirayuki Houchens - Yui Kugisaki

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 5.08.2021 17.27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK
Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Destek istenen bölgeye gittik, kişiyi yakalayan Yui Kugisaki'ye destek verdik ve aracımıza bindirdik, Yui Kugisaki kişinin arkadaşını yakalamak üzere başka tarafa gitti. Bizde ona destek vermeye giderken kişi ASGH yakınlarında bağlantı kopardı. Yaklaşık 10 dakika bekledik ardından oyunda olup olmadığını 30 dakika boyunca kontrol ettik oyunda olmadığını gördüğümüzden bu şikayeti açıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/13368936/samp_05_08_2021_17_28_34.png https://www.upload.ee/image/13368938/samp_05_08_2021_17_30_43.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 05.08.2021 19:04
Selamla Öncelikle bağlantımın kopması elimde olan birşey değildi elektriklerim gitti bunu nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum elektriğim şuan geldi, Bağlantı koparmak isteseydim silahımı almadan önce koparırdım, Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 05.08.2021 19:11 sipeace »

#2 - 09.08.2021 19:12
Merhaba. Bu durumda yapmanız gereken oyuna girer girmez karşı taraf ile iletişime geçip, rolün devamlılığını sağlamanız ve rolü sonuçlandırmanız gerekirdi.

Aradan dört gün geçmiş ve hiçbir çaba göstermemişsiniz, ceza alacaksınız.