Öncelikle bu zamana kadar yaptığınız değerli ve güzel yorumlarınız için herkese çok teşekkür ederim. Luchesse benim için samp oynadığım süreçteki en keyifli ve alışılmışın dışında bir karakterdi, Vice'ı dolu dolu yaşayan bir karakter diyebilirim. Fakat son zamanlarda bu karakter beni yormaya başladı. İnsanların rollerimi sabote etmesinden, durduk yere dm atmalarından kural ihlalleri yapmasından sıkıldım ve ne yazıkkı ic ve ooc olarak bunun önüne geçilemiyor. Sanırım bazı insanlar gündelik hayatında bir şeyler beceremediği gibi oyunda da bir şeyler beceremeyip insanları oyundan soğutmaya çalışıyorlar. Bu karakteri oynamam için elinizden geleni yapıyorsunuz. Oyuna her girdiğimde tanımadığım insanlar yanıma gelip saçma sapan emoteler atıyor saçma sapan roller sergiliyorlar bunun nedeni ise tamamen karakterin yürüyüşü ve gay olması. Ne yazık ki bir çok insan oyun oynamayı bile beceremiyor insanların zamanlarını gasp ediyorlar gerçekten trajikomik bir durum. Bu zamana kadar her şeyi görmezden geldim fakat karaktere karşı yapılan iğrenç roller iğrenç tavırlar bitmiyor. Oyuncu şikayetleri de çözüm değil şikayet açsam sonu gelmeyecekti bitmiyor. Sanırım Luchesse karakteri oyun yetkililerinin yönetebileceği bir karakterdi (bireysel)bir oyuncu beni olarak yordu. İnanılmaz keyif aldığım bir karakteri bana oynatmadığınız için teşekkür ederim. Bunun yanı sıra rollerime destek veren harika bir kitle vardı onlara teşekkür ederim. Halen Samp'ı ayakta tutmaya çalışan güzel bir oyuncu kitlesi var onlara da selam olsun. Vice Roleplay Samp'ın son durağı inanılmaz bir topluluk rol akışı rol döngüsü var bu topluluğa zarar vermeyin insanların yaptığı rollere saygı duyun, rekabetçi olun ama birbirinize karşı nefretle yaklaşmayın insanları oyundan soğutmayın yıllar sonra özleyeceksiniz bu ortamı.
Baskılar bizi yıldırdı
Baby offline