Konu: Silah Sistemi  (Okunma sayısı 305 defa)

#10 - 05.08.2021 14:23
o malzemelerin stokculugunu yparlar ve bir deagle parcasi bile 200k gibi saçma bir fiyat olur.  Şöylede düşünülebilir deagle ak onaysız birliklere gelirse herkes birlik açar ve sunucu savaş alanına döner. Desteklemiyorum

Deagle&AK onaysız birliklere bedava dağıtılmayacak, alımı ve üretimi zor olacak. Bundan önceki sistemde sunucu savaş alanı değildi, şimdi de olacağını zannetmiyorum.

Bundan önceki sistemde deagle-ak-shot-uziyi valachi indiriyordu ve belli bir miktarda indiriyordu. Bu dediğiniz olaydaysa zor da olsa NPC indirecek ve herkes zor bela elde edebilecek. Açıkcası desteklemiyorum.
Benim bahsettiğim sistem önerisiyle senin anlattığının alakası yok, şu an hood onaysızlar AK-47 ve deagle basamıyor. Biz bunun basılabilmesini sadece şartların hood onaylı birliklere oranla daha zor olmasını istediğimizi belirtiyoruz.
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Lightnight, TemenoThyrea,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 07.08.2021 16:48
Sevkiyat olayı hiçbir zaman bozulmamalıydı, birisi başında durmalıydı ve gerçekten iyi rol yapan kişilere silah verilmeli sonra ise o silahlar satılmalıydı, sunucuda çok DM döner diye mi böyle yaptılar(?) Eğer DM odaklı olan bir birlik varsa direkt sunucundan atılabilir, uyarılabilir.  :colt: :vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 10.08.2021 12:24
Konuya ilişkin açıklamayı başka bir AR-GE'de yapmıştım. İlk paragraf burada bahsedilen konuyla ilgili:
Yeni silah sisteminde mantık karakter ve birlik istikrarı üzerine odaklı bir şekilde işliyor. Yani birliğiniz ve karakterleriniz ne kadar uzun ömürlü ve istikrarlı olursa elde edeceğiniz araçların kapsamı artıyor. Birlik içerisinde isim değiştirmek çok büyük bir etki yaratmıyor ancak isim değiştirip yeni bir birliğe geçmek yeni bir başlangıç noktası oluşturuyor. Onaysız birliğinizde istikrarlı olup onay almaya hak kazanırsanız bu silahlara zaten erişiminiz olacak. Silahınıza el koyulsa dahi tekrar yenileyebiliyorsunuz ve stokçular sebebiyle silaha 400-500 bin dolar para vermiyorsunuz.

Son zamanlarda fark ettiğimiz durum çoğu oyuncunun bir karakterde uzun süre kalamaması ve devamlı isim değişimi atması oluyor. Geçen hafta yaptığımız vCoin dağıtımı etkinliğinde dahi aldığımız karakter isimlerinin beşte biri isim değişimi atmış durumdaydı.

Onay sahibi birlikler belirli bir bilince sahip oldukları için eğer oyun kurallarını ihlal etmiyor veya IC işleyişe aykırı davranmıyorsanız durduk yere sizi atmayacaklardır. Eğer bu tarz durumlar olursa bildirebiliyorsunuz.

Destekliyorum, stabil hale getirilmeyen silah sistemi yüzünden sürekli emeklerimiz boşa gidiyor. Artık bunun bir son bulması lazım. En son silah teslimatı olacak dendi herkes silah almak için yüz binlerce dolarını harcadı. İnsanlar silahlarını aldıktan birkaç gün sonra servera güncelleme geldi ve bütün silahlar yok oldu. Bir desert eagle'a 200-250 bin dolar ödemiş kişilere ise yalnızca 80.000 dolar ödeme yapıldı. İllegal ve legal tüm oyuncuların emeklerine aynı değerin verilmesi gerektiği taraftarıyım. Ayrıca bu kural şu anda illegal rol yapan oyuncuları yarın bir gün sıkılıp legale geçmek istediklerinde emekleri boşa gideceği için illegal kalmaya devam etmeye zorlayacaktır.

200-250 bin dolar ödendiyse zaten bu kural ihlali, eski sistemde maksimum satış limiti 100 bin dolar olarak belirlenmişti. Buna rağmen kural ihlali yaparak alım-satım yapıldıysa herhangi bir mağduriyet söz konusu değildir. Sevkiyatlar ve crafting sistemindeki fiyatlar az çok belli, bunlara mümkün olduğunca yakın değerlerde iade gerçekleştirildi.

Eski sistemde de legal oluşumlara geçecek kişilerin silahından kurtulması gerekiyordu, bunda da herhangi bir sorun görümüyor.

Yeni bir sistem olduğu için geribildirimler ve gördüğümüz işleyişe göre değerlendirmelere devam ediyoruz. Yine de fikirler için teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok