Konu: Cbug, Croll  (Okunma sayısı 306 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.08.2021 03:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @quakeN - Jevonne_Hightower
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02:13 04/08/2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
 C-BUG -C-ROLL

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: @quakeN  adli kişinin video da belli olmak üzere çatışma rolünde kurallara aykırı bir şekilde c-bug, c-roll attığı net bir şekilde belli olmaktadır. Videoyu aşağıya bırakacağım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın düştüğüne dair ss; 

#1 - 04.08.2021 10:08
@quakeN Savunma bekleniyor.

#2 - 04.08.2021 16:06
Selam,

Olabildiğince kısa tutacağım, isteğim dışında gerçekleşen ve SA-MP fiziklerine uyum sağlayamamak ile alakalı bir problem var ortada. Çatışma sırasında olabildiğince önümdeki motora korunmaya çalışıyorum, GTA San Andreas'ın taklasını durduramadığımızı bildiğimiz gibi motorun korunmasından çıkmamaya çalışıyorum, bunun sonucunda orataya böyle bir görüntü çıkıyor. Sonrasında isteğim dışında gerçekleşen bir durum olduğunu fark ettim, herhangi bir şikayet ile karşılaşmamak için motorun önünden çıkıp c tuşuna basmayı bırakıyorum, olabildiğince karşı tarafa üstünlük sağlayacak bir durumdan kaçındım, sonucunda da zaten yere düşüyorum, hiçbir üstünlük sağlamadım. PM üzerinden kendisine bildirmeyi denedim fakat Maskeli olduğundan ID'sine erişemedim. İyi forumlar.

@Nyarko

#3 - 04.08.2021 16:49
Bunu daha önce de yaşadık ve tekrarlanmaya devam ediyor. Düşüp düşmemen önemli değil. Sonuçta üstünlük sağlıyorsun.Yetkili kararı bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 04.08.2021 17:23 Zakhaev »

#4 - 06.08.2021 03:52
Selam. Daha önceden yanıtladığım bir şikayetin alıntısını aşağıya bırakıyorum.

Merhaba, istemeden tek seferlik c-roll yapmanız bir şeyi değiştirmez, ortada yapılmış bir ihlal bulunuyor. Eğer bu tarz konularda (yanlışıkla bir defalık yaptım) inisiyatif gösterirsek bütün oyunculara tek seferlik c-roll/c-bug izni vermiş oluruz. QuakeN minimum derecede hapis cezası alacak.
İlgili link: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=112509.msg519877#msg519877

Üstte dediğim hala geçerli, tek seferlik (tek sefer değil) veya istemeyerek yapmanız bir şeyi değiştirmez. Bu tarz alışkanlıklarınızı bitirmelisiniz, aksi halde karakterinizi kalıcı olarak yasaklanabilir.

Son uyarısı olarak karakter ceza alacak, tekrarında karakteri yasaklanabilir.