Konu: Hood onaylı bir birlikten ayrıldıktan sonra silahın silinmesi.  (Okunma sayısı 1025 defa)

#0 - 03.08.2021 23:51
Hood onaylı bir birlikte bir süre rol yapıp, daha sonra hood onayı olmayan bir birliğe geçmek isteyen arkadaşlar silah konusunda sıkıntı yaşayacak gibi görünüyor. Sadece silah için birliğe girmenin ve bu tür mağduriyetlerin önlenmesi için askı sistemi gelebilir. Yani şu şekilde; Hood onaylı bir birlikten ayrılan deagle sahibi oyuncu, /silahliste yazdığında "Desert Eagle = Durum(Askıda)" gibi bir bildirim alabilir ve silahı hood onaylı bir birliğe katılana kadar kullanamayabilir. Bu şekilde gir-çık ticaretinin de önüne geçilmiş olunur. Silahların birlik değiştirildiğinde direkt olarak silinmesi saçma bence.
100
17
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
NOVA, R$U, Alper, Layshe, gumuskeles,
the forbidden one,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#1 - 04.08.2021 02:14
İnsanlar OOC arkadaşlarının gönlü olsun diye silahlandırmak amacıyla, kendi birliklerine bir süreliğine sokuluyor ve sipariş sonrası çıkarılıyor. Bunun önüne geçmek gerekiyor. Bir birlikte "ROLLÜ" bir silahlanma olmalı, rolsüz bir silahlanma...

Destekliyorum bende.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 04.08.2021 03:09
Destekliyorum,

Birçok kişi ufak ve basit bir rol ile hood onaylı birliğe dahil oluyor, bir hafta kadar çalışıp onaylı hood NPC'sinden silah alıyor, silahını teslim aldıktan sonra birlik değiştiriyor, böylece kolayca silah elde edip kayıplara karışıyor. Bunun önüne geçilmeli, daha dün 50 kişi olan hood onaylı birlik bu sistemden sonra 100 kişi oldu.  :garip:
« Son Düzenleme: 04.08.2021 03:10 Lhansent »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 06.08.2021 19:54
silah alması için birliğe alınıp, sonrasında da çıkıp silahı kullanmaya devam etmeyi açıkçası saçma buluyorum. bunun yerine birlik kapandığında ve sistemsel birlikten çıkma zorunluluğu olduğunda silahın gitmemesi gerekiyor. silah yine gider, ama bunu tickettan halledebiliriz.

destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 06.08.2021 19:55
Bunu desteklemeyen insanlar olacaktır fakat şöyle bir sistem düşündüm. Bu sistem devam etmeli ancak atıldığımızda, çıktığımızda ya da birlik kapanma durumunda ticket yolu ile bu silahın iadesi ya da parasının iade edilmesi gerekebilir, bu yüzden...

Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 07.08.2021 05:06
Bazı arkadaşlar hem onaylı bir birliğe girmek için veya para kazanmak için farklı farklı türler buluyorlar ama en sonunda birlikten atıldığı zaman silah siliniyor.
Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 07.08.2021 16:55
Eğer bir kişi silah aldıysa onda kalmalıdır, kişiler silah almak için birliğe giriyorsa bu kişinin silah alması engellenebilir, yeni silah sisteminde herkes silah alabiliyor diye biliyorum, birlik lideri silahcıdan silah alabilecek kişileri/rolleri ayarlayabilir, ayarlanan kişiler rol ilede birliğin içinde olan ve güvendiği kişilere satar.

Örnek : OG olan bir kişi alabiliyor ama yeni katılan birisi sistemden yararlanamıyor.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Bloosy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#7 - 08.08.2021 17:08
Destekliyorum, çok saçma olmuş. Askıya alınsa güzel olur, yine de aynı duruma geliyor sadece boşa para harcama gibi bir şey bu sistem. Askıya alınma gibi bir durum olursa güzel olur, sadece onaylı birliklere girince silahımızı tekrardan alabilelim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 08.08.2021 17:13
Birlikten silah aldıktan hemen sonra çıkma gibi bir durumda gidebilir fakat birlikte zaman geçirip rol yapıp ayrılan bir kişiden, kovulma veya birliğin kapanması gibi durumlarda gitmezse daha iyi olabilir. İnsanlar silahı almak için gecesini gündüzünü madende geçiriyor, sanal bir şey için çabalıyor ve sonrasında tüm emekleri boşa gidiyor. Bunu kendi birliğimizde de yaşadık çok uğraşıp silah almış biri birlikten atıldığı için emekleri çöpe gitti.

Destekliyorum, mantıklı ve açılmasını beklediğim bir AR-GE.
« Son Düzenleme: 08.08.2021 17:15 Bloosy »
100
2
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Thomp, TemenoThyrea,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Ryu, Thomp, Lhansent, Sashigrey, TemenoThyrea, Metamfetamin,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 10.08.2021 11:46
birlikten çıkınca/kovulunca askıda olma durumu çok mantıklı, kesinlikle destekliyorum. herkes bir birlikte kalıcı olamaz diye düşnüyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok