Konu: [02.08.2021 - Markov Shestakov] CAR-RAMMING / CAR-PARK  (Okunma sayısı 207 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.08.2021 00:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Markov Shestakov @keremgokce39

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Louis MacCann @Wroxy Ryan Wade @Sarffd

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.08.2021  /  22.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaldırımda kaza hakkında rol devam ederken arkadaş düz ilerlerken bir anda bize doğru kırıyor ve ram atıyor, sonrasında geri gelip "ABİ" yazıyor, görüntülerde görünen karakterlere tekrar ram atıyor ve sonrasında aracıyla kaçıyor, peşine düşüyoruz ama orada q atıyor, q logu chatime yansımamış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 03.08.2021 00:16
Devamında da böyle bir cevap alıyorum.

#2 - 03.08.2021 10:12
Fazlasıyla saçma salak hareketler sergiledi. Rol ile en ufak bir bağlantısı yoktu. Neden yaptığını anlamış değilim. Büyük bir ihtimalle insanların zevkini bozarak eğleneceğini sanmış. Ceza almalı.

#3 - 03.08.2021 10:44
Selamlar, aynı durumu bende yaşadım. İkinci bir şikayet oluşturmak yerine ve olayın öncesi niteliğinde bu SS'i paylaşmak istedim;
« Son Düzenleme: 03.08.2021 10:50 Pasha »

#4 - 06.08.2021 04:09
Selam. Karakter ceza alacak.

Ek olarak ortada ne kadar ihlal olursa olsun üslubunuzu bozmamalısınız, @Wroxy forum uyarı puanı ile cezalandırılacak.