Konu: IP Doğrulaması için ayar  (Okunma sayısı 84 defa)

#0 - 02.08.2021 15:16
Merhabalar, biliyoruz ki farklı IP adresinden girdiğimizde oyun bizden doğrulama istiyor. Benim internetim sık sık gidip geliyor ve bu yüzden oyuna ne zaman girsem bu doğrulamayı yapmam gerekiyor. Oyuna girdikten sonra çıkıp foruma girip doğrulamayı yapıp geri oyuna girmek çok uğraştırıyor. Fikrim ise şu: Bu doğrulamayı etkinleştirmenin opsiyonu sunulsun. İsteyen etkinleştirsin isteyen etkinleştirmesin, etkinleştirmeyenlerin hesaplarındaki güvenlik açığının sorumluluğu hesap sahiplerinin olsun.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 02.08.2021 15:22
Bir dakikalığına foruma girip doğrulama yapmak çok da zor olmamalı, hesap güvenlikleri açısından da çok gerekli bir sistem. Böyle bir sistem üzerinde çalışmaktansa başka öncelikli sistemlerin sunucuya entegre edilmesi taraftarıyım. Bu yüzden maalesef desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 03.08.2021 10:53
İnternet bağlantı sorunu kullanıcı kaynaklı bir durum. Tüm Türkiye interneti devamlı kopan ve IP adresi değişen kişilerden oluşsa düşünülebilir bir durum. Bunun yerine internet servis sağlayıcınızla görüşmeniz daha iyi olur. Güvenlik önlemlerinde bir değişiklik düşünmüyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok