Kesinlikle desteklediğim hatta argesini bile açmayı düşündüğüm bir konuya değinmişsin.
Öncelikle sistemde arkadaşın dediği gibi bazı sıkıntılar var. Kendimden örnek vereyim, 63 popülerlik puanım var. Bazen foruma baktığımda bu 5 oluyor ya da 0 oluyor, belirli bir süre sonra geri eski haline dönüyor. Bunun düzeltilmesi gerekiyor.
İkinci olarak da popülerlik arttırmanın ViceSocial ile birleştirilmesi gerekiyor. Nasıl olacak bu?
Sistem, ViceSocial ile birleştirilerek Social'da sahip olduğumuz takipçi sayısı, attığımız gönderi sayısı, birilerinin gönderilerine attığımız yorumlar/beğeniler gibi faktörlere göre de popülerliğimizi arttırabilir ya da azaltabilir.
Vice Social olayını biraz desteklemiyorum. Neden desteklemiyorum hemen açıklayayım. Genelde insanlar Discord üzerinden gönderi beğendirtiyorlar ve bu çok irite bir durum, bunu benim arkadaşlarım da yapıyor ve onlara da aynı şeyi diyorum. "Beğenmem, yorum yapmam için bana forum konusu atın ama Vice Social IC bir yer, oradan post atmayın" diye çok kez söylemişimdir.
Popülerlik ile Vice Social matchleşirse bu gibi durumlarla daha çok karşılaşırız, ve dolayısıyla bunu desteklemek pek mümkün değil gibi.
Şikayet açılabilir diyeceksin. Fakat kimse bu duruma da yeltenmiyor. takibe takip, beğeniye beğeni mantığı. Beğenen mutlu, beğendiren mutlu.
"Kanka beğeni atsana ya popülerlik kasayım." gibi laflara maruz kalmamak istiyorum, bu tür yorumlar mide bulandırıcı olur artık. 2. husus ise "gönderi sayısı". Zaten günde bir hesaptan üç, dört defa post geliyor. Buna lafım yok tabii ki. Üstüne popülerlik kısmı gönderi sayısı ile entegre olursa günde 2842389 tane fotoğraf görmemiz olağan.
Daha çok "kariyer yönetimi" "Vice Social'da vizyonist duruş edinmek" ile alakalı olması lâzım popülerliğin. Tabii bunu sisteme kodlamak imkansız gibi