Konu: Oyunda dil bilmek su içmek gibi?  (Okunma sayısı 99 defa)

#0 - 02.08.2021 12:50
Evet, dostlar. Bildiğiniz üzere nedense illegaller bile dil kursuna falan gitmeden başka diller biliyorlar. Bu bana biraz mantıksız geldi, dil öğrenmek için oyunda emek harcanması gerek olduğunu düşünüyorum. Mesela belirli bir miktar para vererek payday başına dil öğrenmek vesaire. Bilmiyorum, size saçma gelebilir daha iyi bir fikriniz var mı?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 02.08.2021 13:06
İtalyan birinin italyanca, Ermeni bir kişinin ermenice, Alman bir kişinin almanca bilmesi (vb.) gibisinden bahsettiğini sanmıyorum. Anlatmak istediğin gibi roller fast geçiliyor ki dediğin olay sistemsel olduğu için (payday başına dil öğrenmek) hiç gerek yok. DESTEKLEMİYORUM
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 02.08.2021 13:12
Bu illegal karakter yöneten oyunculardan ne istiyorsunuz hala anlamış değilim. Bir kişinin farklı dil bilmesi(illegal olsun olmasın) gayet normal.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 02.08.2021 13:18
Biraz dar açıdan baktığını düşünüyorum. Amerika'da doğmuş bir Alman ailenin çocuğu kökeninden dolayı pek tabii ki iki dil bilecektir. Kaldı ki yirmili yaşlarına gelmiş bir Amerikan vatandaşının iki dil biliyor olması mantık dışı değil. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 03.08.2021 10:58
Dil öğrenme sistemi üstünde epey durduk ancak dil öğrenme için fazla komplike bir sürece gerek duymadığı kanısına vardık.

Bu tarz konular AR-GE niteliğinde değil. Bir anda aklınıza gelen şeylerle konu açmanız ve kişilerin cevaplandırması diğer konuların okunmasını zorlaştırıyor. Örneğin aklınızda bir dil öğrenme sistemi varsa bunu SAMP mantığına uygun sanki yapılmış bir sistemi anlatır gibi detaylandırmanız gerekiyor. Bunun dışındaki her şey genel sohbet konusundan farksız oluyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok