Konu: [01.08.2021 - Keywon_Burns ] METAGAMING  (Okunma sayısı 159 defa)

#0 - 01.08.2021 18:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keywon_Burns @drugyss

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.08.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Araba içerisinde rol dışı konuşmalar (/aw) METAGAMING kapsamında değerlendirilir ve bu ihlali yapan kullancılar ağır cezalara maruz kalır.

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Oyun içerisinde /PM kanallarından ya da /B kanallarından yapılan bilgi paylaşımları, bir mal alıp satma, herhangi bir rol değeri taşıyan paylaşım ise /b ve /PM gibi kanallar OOC kanallar olduğu için kişi Metagaming kuralını ihlal etmiştir, bu durumda yüksek bir cezaya tabii tutulabilir.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş beni kendi setinden zannedip bana pm attı. Bende meta yaptığını fark ettim yazmaya devam ettim şikayetciyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını istiyorum.

#1 - 01.08.2021 18:58
Kısa ve öz konuşacağım pmden birlik listesi istemek meta sayılmaz birlik zaten ooc bir terim gidip icde yerini falan istememişim ic konu bile geçmemiş birlik listesi istemem ise yanlış adamı vurup dmden jail yememek daha fazla ileti atmayacağım iyi forumlar.

#2 - 01.08.2021 19:03
Her şey ortada yetkililer karar verecektir.

#3 - 03.08.2021 16:17
IC'de bu bilgilerin kullanıldığına dair bir kanıt göremedim. Forumdan zaten birlik üyeleri listesi görünüyor. Savunma yeterli.
« Son Düzenleme: 03.08.2021 17:11 Suanax »