Konu: Madencilik Meslek Seviyesi  (Okunma sayısı 225 defa)

#0 - 01.08.2021 10:11
Öncelikle selam.

Bildiğiniz üzere sunucuya yakın bir bakımda güzel şeyler eklendi, bunlardan biriside Madencilik mesleği. Meslek güzel fakat bununla ilgili bir şey paylaşmak istiyorum.

Şimdi madencilik için /yetenekden "Madencilik" mesleğini 3 seviye yapmamız gerekiyor. Bu düşük / yeni başlayanlar için çok kolay, fakat 25-30 lvllar için çok zor bir şey. Madencilik yaptığımız zaman silah parçaları çıkıyor. Böyle "/yetenek'den" 3 seviye yapma sistemi çok saçma çünkü artık 9 level adamlarda bile Pompalı var, bir kavga birşey olduğu zaman direk pompalıyı çekip acımadan sıkıyorlar.

Madencilik mesleği "/yetenekden" kaldırılmalı ve normal oyuncu seviyesi gerekmeli. Örneğin mesleği 5-10 level arası yapıyorsa, madencilik seviyesi 1 olacak. 11-15 arası madencilik yapıyorsa maden seviyesi 2 olacak, 16-20 arası madencilik yapıyorsa madencilik seviyesi 3 olmalı, 21-25 arası madencilik yapıyorsa madencilik seviyesi 4 olmalı, bu şekilde ilerlemeli.

Yani madencilik için "/yetenek" bölümünden 3 seviye yapmamıza gerek kalmayacak.

AR-GE bu kadar, desteklemek veya desteklememek sizin elinizde, iyi roller!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 01.08.2021 12:43
Evet bu konuya bir çözüm bulunmalı ama, buda çok mantıklı gelmedi çok fazla silahlanma olur gibi çok kişi madencilik yaparsa.

Şöyle olabilir 3 seviye madenciliği olanlar ve 30 seviye ve üstü karakterler yapabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 01.08.2021 12:49
Buna benzer bir argeyi zamanında açmıştım, gerekli desteği göremedim için gidip 25 TL vererek yetenek sıfırlama aldım. Benim gibi para vererek yetenek sıfırlama yapanlara artık haksızlık olacaktır, bu yüzden desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 02.08.2021 03:36
Söylediklerine katılıyorum, ancak yetenek seviyesi kalkmamalı ve 3 seviye olarak kalmalı. Hesaplar buna göre yapılmalı ve maden yapan kişi ise bu işin hakkını vermesi gerektiğini düşünüyorum.

9-15 level arası seviye 1.
15-21 arası seviye 2.
21-26 ise seviye 3 madencilik olmalı

Bu leveller arasında değişen tek fark; Npc'ye satma fiyatının yüz dolar artması, ve biraz daha hızlı kazmamız.

1. seviye'de 500 dolar.
2. seviye'de 600 dolar.
3. seviye'de 700 dolar.

Bu şekilde olması daha mantıklı, SONUNA KADAR DESTEK! :vays: :nays: :o :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 08.08.2021 15:06
Bizim gibi 30 level ve üstü oyuncular için kötü bir sistem. İki kazma vurmak için 2000 saat oyunda durmak hiç mantıklı değil. Direkt 25 lira verebilecekler bu konuyu desteklemeyecek, veya yetenek depolayanlar. Tam emin değilim ama bu yetenek sistemine bir düzeltme geleceğini duymuştum. Bunun için destekliyorum, levele göre kar artışı gibi bir sistem gelmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 08.08.2021 16:39
Destekliyorum,

Yeni başlayan oyuncular kolaylıkla seviye atlayıp yetenek puanı kazanabildiği için kolayca madencilik seviyesini dolduruyor, madencilik mesleğini yapabiliyor fakat yüksek seviyeli oyuncular (örn: benim gibi 31 level olanlar vs.) kolay kolay seviye atlayamadığı için dolayısıyla yetenek kazanamıyor ve madencilik mesleğini yapabilmek için zorunlu olarak para yatırmak zorunda kalıyor, yetenek puanı satın alıyor. Bence bu düzenlenmeli, belli bir seviyeden sonra yapılabilmeli. 10 level adamda Desert Eagle olacağına 30-40 level adamda olması daha mantıklı.

Flaviano bir düzenleme yapılacağını belirtti madencilik sistemi konusunda.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 08.08.2021 17:24
İC para diye bir şey var arkadaşlar kurşunları, kükürtleri, ViceX, ViceOn veya ViceRoll'leri sadece madencilik yapanlar elde edemiyor.
Eski sistemle şimdiki sistem arasında deagle açısından harcanan zaman dışında, İC parada değişen bir şey yok.

Ben ilk başta eskisi gibi 6 üretim seviyesinin üzerine yeni yetenek 3 madencilik istiyor sanmıştım, 3 üretim seviyesi 3 madencilik istiyor.

EK:2 hafta önce açılan birlikler, tamamen silahlanıp defalarca silah kaptırıp, halen silahlanmaya devam edebiliyor. Sanıldığı kadar zor bir sistem değil.

Ben bir mağduriyet olduğunu düşünmüyorum, kendim her ne kadar yetenek puanı sıfırlama satın almış olsam da belli bir seviyenin üzerindeki insanlara yetenek puanı sıfırlama hakkı verilmese bile üç seviye madenciliğe, başka bir yeteneklerinden alınarak aktarılabilir. Tabi bununla uğraşmakta ayrı zaman kaybı, gereksiz emek isteyen bir iş.
« Son Düzenleme: 08.08.2021 17:31 Brownie »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 11.08.2021 15:14
Spam iletiler silindi.

Madencilik sistemi konusunda şu an için bahsedilen türde köklü bir değişiklik düşünmüyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok