Konu: [01.08.2021 - Samuel_Ripper, Turner_Weiss] Aktif Rolde /b  (Okunma sayısı 278 defa)

#0 - 01.08.2021 00:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel_Ripper @LightOfGod Turner_Weiss @gunesilhan9

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsündeki Idlewood üyelerim.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde görülüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde /b

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolün ortasında caps lock açıp /b'den anlamsız şeyler spam'lıyorlar. Sunucuya girerken "rolü bölmemek, rol sonrası şikayet açmak" hakkında bilgiler veriliyor. Okunması önemli, kimse rolün ortasında böyle /b'ler görmek istemiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Rolün anlamsız sözlerle bölünmesi:
Spoiler: GösterGizle

Ekran görüntüsünün tam hali:

Ek açıklamalar(varsa):
İçinizin rahat etmesi adına, rol esnasında atılmış SMS görüntüsünü de aşağıya bırakıyorum. Gereksiz /b'ler yerine rol sonrasında PM'den ulaşsan daha doğru olurdu, kanıtı gösterirdim.
SMS:

Tam hali:

#1 - 01.08.2021 00:48
Öncelikle rolü böldüğüm için kusura bakmayın ama haksız olduğumu düşünmüyorum, aktif rolde MIX yapıp beni ve dahil olduğum birlik üyelerini saf yerine koyuyorsunuz. Bunlara ek olarak bir de 4 kişi ile bölgemizdeki barımızda bize karşı (8-9 kişi) agresif rol sergileyip, Birlik R20'mize hakaret edip (yine bizim mekanımızda), Fear RP kural ihlalinizden bahsetmiyorum bile.

Adamlarınız içeri doğru koşmaya başladıktan sonra SMS atıp, yaptığınız şeyi gölgelemeye ve yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz, elimizde o ana dair dışarıdan video var.
Video hazır olduğunda yapmış olduğunuz bu ihlale karşı açacağımız birlik şikayetine eklenecek. Oradan bol bol başa sararak izleyebilirsiniz.

Ek açıklamalar(varsa):
İçinizin rahat etmesi adına, rol esnasında atılmış SMS görüntüsünü de aşağıya bırakıyorum. Gereksiz /b'ler yerine rol sonrasında PM'den ulaşsan daha doğru olurdu, kanıtı gösterirdim.
SMS:

Tam hali:

"Rolün ortasında caps lock açıp /b'den anlamsız şeyler spam'lıyorlar. Sunucuya girerken "rolü bölmemek, rol sonrası şikayet açmak" hakkında bilgiler veriliyor. Okunması önemli, kimse rolün ortasında böyle /b'ler görmek istemiyor." demişsiniz, karakter oluştururken de oyunu kurallarına göre oynamak gibi şeylerden bahsediliyor. MIX yapmamak gibi şeyler :) Umarım sonraki rollerinizi bu kurala uygun olarak yaparsınız.

İyi forumlar, İyi oyunlar
« Son Düzenleme: 01.08.2021 01:01 gunesilhan9 »

#2 - 01.08.2021 01:04
Ne anlattığını kendin de bilmiyorsun. Kimseyi saf yerine koyduğum da, yönetimi kandırmaya çalıştığım da yok. Madem videon var, onu göstermen gerekiyor, atıp tutman değil.

Dışarıda beklettiğimiz adamlar, SMS ile içeri giriyor. Bunda anlamayacağın bir şey olduğunu sanmıyorum. Olay basit.

Ek olarak, oyunu kurallarına göre oynamayı öğreneceğim kişi değilsin. Bir seneyi aşan Vice deneyimimde bir tane bile OOC sicil yemedim, son açtığınız şikayetten gelen ve sonrasında silinen sicilimi saymıyorum  :) .

#3 - 01.08.2021 01:13
Ne anlattığını kendin de bilmiyorsun. Kimseyi saf yerine koyduğum da, yönetimi kandırmaya çalıştığım da yok. Madem videon var, onu göstermen gerekiyor, atıp tutman değil.

Dışarıda beklettiğimiz adamlar, SMS ile içeri giriyor. Bunda anlamayacağın bir şey olduğunu sanmıyorum. Olay basit.

Ek olarak, oyunu kurallarına göre oynamayı öğreneceğim kişi değilsin. Bir seneyi aşan Vice deneyimimde bir tane bile OOC sicil yemedim, son açtığınız şikayetten gelen ve sonrasında silinen sicilimi saymıyorum  :) .

Konuyu uzatmaya gerek yok, yönetim hatalı olduğumu düşünürse cezamı verir, ilk OOC sicilim  O:-) profilime işlenmiş olur. Ayrıca yukarıda da belirttiğim gibi video daha hazır değil. Arkadaşım da savunmasını yaptıktan sonra yönetim kararını bekleyebiliriz, bu mesajımdan sonra senin ve arkadaşlarının yazacağı hiçbir iletiye cevap vermeyeceğim.

Tekrardan iyi forumlar ve kuralına uygun roller diliyorum sana ve rol arkadaşlarına :)

#4 - 01.08.2021 01:18

SMS attığım esnada dışarıda bekleyen karakterlerin konumları yukarıda gözüküyor. Ne videosu yüklüyorsun bilmiyorum, hayal dünyandan alacaksın sanırım.

#5 - 01.08.2021 01:34

SMS attığım esnada dışarıda bekleyen karakterlerin konumları yukarıda gözüküyor. Ne videosu yüklüyorsun bilmiyorum, hayal dünyandan alacaksın sanırım.

Adamınıza SMS [23:25:29]'da gelmiş, Videonun 1.saniyesi bittiğinde saat 23:25 oluyor, sizin adamların arabadan çıkıp içeriye koşması 10 saniye sürüyor (23:25:12?). Ayrıca içeri dışarıdan gelen karakterlerin çoğu da mekana girince emote vermeden ateş açmaya başlıyorlar. (Videoda yok o kısım, koymadığım için kızma lütfen abi :D :garip: SMS ile yolladılar galiba emote'lerini silah arkadaşların.)

En yakın zamanda "hayal dünyanızdan" çıkmanız dileğiyle <3

Ve lütfen daha fazla cevap yazmayın bana.

#6 - 01.08.2021 01:39
Attığın videoyu çeken adamın saati sorunlu. Önceki iletimde benim attığım ss'te hem chatlog saati hem pc saati uyuşuyor, sorunsuz. Suçlama yapmadan önce bilgisayarındaki her şeyin doğru olduğundan emin olsana, lütfen.

Emote konusunda bir kanıt göremiyorum. Olmayan kanıtlı suçlamana yanıt da yok, olması gerektiği gibi.

Kısaca, hiçbir savunma göremiyorum. Onu yaptın, bunu yaptın diye atıp tutmak yerine hatasız olduğunu savunman gerekiyor. Savunman yoksa saçma sapan atıp tutmak seni hiç mi hiç kurtarmaz, emin ol.

Videonun chatlogu neden kapalı, onu da merak ettim. Chatlog açık atsana oyunu kuralına göre oynayan ahbabım.  :)

#7 - 01.08.2021 01:51

Adamınıza SMS [23:25:29]'da gelmiş, Videonun 1.saniyesi bittiğinde saat 23:25 oluyor, sizin adamların arabadan çıkıp içeriye koşması 10 saniye sürüyor (23:25:12?). Ayrıca içeri dışarıdan gelen karakterlerin çoğu da mekana girince emote vermeden ateş açmaya başlıyorlar. (Videoda yok o kısım, koymadığım için kızma lütfen abi :D :garip: SMS ile yolladılar galiba emote'lerini silah arkadaşların.)

Sen ne anlatıyorsun kanka : DDDDD şikayet açabilirsin her türlü savunmamızı yaparız, ayrıca şikayette nasıl konuşulacağını bilmiyorsan çaçakiri#7214

#8 - 01.08.2021 02:55
Arkadaşlar bilmiyorum ama bıkmadınız mı? çeşitli Discord isimleri bırakmaktan, arkadaşım gerekli  savunmayı yapmış bulunmakta. Tarafımdan başka bir yanıt gelmeyecektir.

#9 - 01.08.2021 03:51

Sen ne anlatıyorsun kanka : DDDDD şikayet açabilirsin her türlü savunmamızı yaparız, ayrıca şikayette nasıl konuşulacağını bilmiyorsan çaçakiri#7214

MUHATABIM DEĞİLSİN. AYRICA ŞİKAYETİ AÇAN ARKADAŞIN BELİRTTİĞİ OLAYA DAHİL KARAKTERLER LİSTESİNDE DE ADINI GÖREMİYORUM(SS'LERDE DE YAZMIYLOR ADIN), O YÜZDEN SENDEN KONUYU BOŞ YERE KİRLETMEMENİ RİCA ETMEK DURUMUNDAYIM DOSTUM.O:-)

Arkadaşımın da dediğini ne yazık ki tekrarlamak durumundayım, bundan sonra tarafımdan bu konuya başka bir ileti atılmayacaktır. Tartışmak isteyen varsa forumdaki özel mesaj kısmını kullanabilir, kimse ile Discord'da görüşme gibi bir arzum yok. Yönetim kararını beklemek hepimiz için en uygunu olur. Hepinize iyi roller.