Konu: [01.08.2021 - Samuel_Ripper] Yaralı Kural İhlali, NON-RP  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.08.2021 00:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel_Ripper @LightOfGod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsündeki Idlewood üyelerim.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali, NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Konuşup anlaşma rollerinin bitişinde Samuel karakterinden atak geliyor, önce yumruklu sonrasında silahlı çatışma çıkıyor. Bu esnada silahla yaralıya düşen Samuel karakteri, hiç mermi yememiş veya yaralıya düşmemiş gibi, ek olarak etrafında elinde tabancalı düşmanlar durmuyor gibi küfür ve tehditler savurmaya başlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Tehdit ve küfürler:
Spoiler: GösterGizle

Ekran görüntüsünün tam hali:

Samuel karakterinin hasar kaydı:

Ek açıklamalar(varsa): Son ekran görüntüsündeki aktif rolde /b kullanan birden fazla Buffalo üyesi için ek bir şikayet oluşturacağım, bu şikayette dikkate almayabilir inceleyen yetkili.

#1 - 01.08.2021 00:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel_Ripper @LightOfGod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsündeki Idlewood üyelerim.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali, NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Konuşup anlaşma rollerinin bitişinde Samuel karakterinden atak geliyor, önce yumruklu sonrasında silahlı çatışma çıkıyor. Bu esnada silahla yaralıya düşen Samuel karakteri, hiç mermi yememiş veya yaralıya düşmemiş gibi, ek olarak etrafında elinde tabancalı düşmanlar durmuyor gibi küfür ve tehditler savurmaya başlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Tehdit ve küfürler:

Ekran görüntüsünün tam hali:

Samuel karakterinin hasar kaydı:

Ek açıklamalar(varsa): Son ekran görüntüsündeki aktif rolde /b kullanan birden fazla Buffalo üyesi için ek bir şikayet oluşturacağım, bu şikayette dikkate almayabilir inceleyen yetkili.

Müsait biz zamanda savunmamı yapacağım.

#2 - 01.08.2021 02:52
Öncelikle iyi bir gece geçirmenizi diliyorum...
Bilmiyorum farkında mısınız? ama aşağıya birkaç tane ss bırakacağım. Öncelikle Onaylı hood'umuzun içine, mekanına gelip bizim R20'mize küfür ediyor, daha sonrasında Fear RP yapmaksızın 4 kişisiniz ve bizde 10 kişi çeşitli ithamlarda bulunuyorsunuz. Hayır nereden gelmekte bu özgüven bilmiş değilim. Sistemsel olarak düştüğümde yapacağım rolü siz değil, ben belirlemekteyim. İstersem omzundan kurşun yemiş rolü yapar, istersem bacağından kurşun yemiş rolü yaparım. Ki bu rolleri orada düşenler olarak yapmış bulunmaktayız. Onun öncesinde sadece silahı elime alıyorum ve kişilere ateş dahi etmemek ile Dur! diyorum, ancak kişiler Emote'siz bir şekilde silahlarına davranıp bizi vurmakta. Birde onun haricinde kişilerin birliğindeki arkadaş sistemsel yere düştüğümde Samuel'in üzerine şarjörü boşaltır. diye Emote atmakta, ve ondan öncesinde ne bir geçici, kalıcı yada ck izni alınıyor ne de başka birşey yapılıyor ve sonrasında benim yerime Do'dan emote atıyor.

Gerekli kanıtlar;

#3 - 01.08.2021 08:47
Anlattığın şeyler ile şikayetin ne alakası var? Fear-RP şikayeti açmışsın zaten, o konuyu o şikayette konuşuruz. Kurşun yemiş şekilde yerde yatarken savurduğun tehdit ve küfürlere bir savunma bekliyorum, başka bir şikayette belirttiğin şeyleri tekrar yazdığın bir suçlama değil.

#4 - 01.08.2021 08:54
Anlattığın şeyler ile şikayetin ne alakası var? Fear-RP şikayeti açmışsın zaten, o konuyu o şikayette konuşuruz. Kurşun yemiş şekilde yerde yatarken savurduğun tehdit ve küfürlere bir savunma bekliyorum, başka bir şikayette belirttiğin şeyleri tekrar yazdığın bir suçlama değil.
Dostum yaptığın role karşı yaptığım rol ve tavırım bellidir tekrardan diyorum, sistemsel düştüğüm zaman yapacağım rolü siz değil ben belirliyorum. Yaptığınız saçma sapan rollerden sonra onu uygun gördüm öyle yaptım. Yönetici Kararı.
« Son Düzenleme: 01.08.2021 09:35 LightOfGod »

#5 - 03.08.2021 04:21
Merhaba. Burada savunma yapmanız gerekiyor, karşı tarafın ihlallerini ortaya dökmek değil. Başınızda sizi vuran adamlar bulunuyor ve mantıken silahlılar. Bunun bilincindeyken bu tarz cümleler kurmak hatalı bir davranış. Karakter ceza alacak.

Not: Diğer ihlaller ve karşı tarafın ihlalleri için farklı bir şikayet konusu oluşturmalısınız. Bu şikayet sadece Fear RP kapsamında değerlendirildi.