Konu: [31.07.2021 Joaquin_Cardenas] Rolde (/q) / bağlantı kopartmak.  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.07.2021 23:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joaquin Cardenas @DiabloCrise

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Glenn Ortiz @Princeps

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.07.2021 saat 22.19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İhbara yöneldikten sonra arkadaş Sadler arabasına atlayıp kaçmaya başladı. Kovalamaca sonunda aracı sıkıştığı için yürüyerek kaçmaya karar verdi ama on saniye geçmeden /tackle ile yakalanıyor. Bunun hemen on saniye sonrasında ekran görüntülerinde de görüldüğü üzere arkadaşın bağlantısı kopuyor. Ekran görüntülerinden ikincisine bakıldığındaysa tam on dakika beklememize rağmen arkadaşın hiçbir şekilde dönmediği görülüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Eğer ki şikayetim haklı bulunursa, arkadaşa ek 180 dakika IC hapis olarak eklenmesini talep ediyorum.

#1 - 31.07.2021 23:33
Arkadaşım şuanda aktif olmadığı için savunmasını ben yapıyorum, arkadaşım bilerek bağlantısını kopartmadı hatta discorddan falanda düştü şuandada aktif değil discordu mix için kullanmıyoruz seslide değildik. Alt tab attım ve discorduma baktım kendiside aktif değildi oyundan düştüğünü anlayınca şikayet gelir diye sayfayı kontrol ediyordum ve şikayet geldi bağlantısını kendisi kopartmadı, oyuna girince IC olarak yeniden hapise atabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 31.07.2021 23:35 Osman43435 »

#2 - 31.07.2021 23:50
adam hakli beler

#3 - 01.08.2021 00:41
Rolde bağlantı kopartmadım rol esnasında elektiriklerimin kesilmesi sebebi ile birlikte oyundan düştüm olay budur zaten loglarıma bakarsanız rolden bir kaç saat öncede oyundan sürekli düştüğümü görebilirsiniz yaşadıgım yerde yangınların artması sebebi ile kesintiler sık sık oluyor eğer dilerseniz oyuna girdiğimde hapise atarsınız

#4 - 01.08.2021 19:26
Konuyu fazla uzatmak istemiyorum, 180 dakika IC hapisin uygulanmasını kabul ediyorsanız şikayet sonlanabilir.

#5 - 03.08.2021 04:07
Merhaba, hala hatanızı telafi etmemişsiniz. Bu durumda en düşük seviyede ceza alacaksınız.

Not: Bu gibi durumlarda oyuna girer girmez ilk işiniz karşı tarafla iletişim kurmak olmalıdır, aksi halde bu şikayetteki gibi ceza alabilirsiniz.