Konu: 31.07.2021 West Taylor car jack  (Okunma sayısı 195 defa)

#0 - 31.07.2021 13:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: West Taylor  @Rimpect

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Manos Dorotheos @Wickeds  Thayne Reylonds @katwen41 Sakura Natsumi @ustaeren12

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.07.2021 00.38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Car jack

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Emote verip Blista Compact markalı aracı çalıyorum ve West Taylor isimli karakter cj atmaya çalıştı ama başarılı olamadı ve kaçtım daha sonra birlik üyeleri kovalamya başladı isimlerini tam hatırlamıyorum ve yakalanmamın sonunda 600 dakika non rp'den jail yiyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://www.hizliresim.com/fpcuvwz

Ek açıklamalar(varsa): https://www.hizliresim.com/9yv6xv4 jail yediğim dakika ve saat.

« Son Düzenleme: 31.07.2021 13:30 Wingo »

#1 - 31.07.2021 13:30
Şahitliğimi onaylıyorum. :o :garip:

#2 - 31.07.2021 13:31
Onay.

#3 - 31.07.2021 13:59
İlk önce kovalamacanın çoğunda bende olduğum için yanıt atma gereksinimi duydum. Attığın ss kırpılmış, haliyle yeterli kanıt yerine geçemez. Forum şikayet kurallarını gözden geçirip tekrar kanıtları yenilemeni öneririm. İkinci olarak kovalamacaya yanlış hatırlamıyorsam Jefforson tarafında katıldım ve kovaladım. Çok fazla NON-RP sürüş yaptın, Blista'nın yapamayacağı şeyleri ralli aracı sürermiş gibi yapman vesaire, kanıtım yok fakat aldığın jail cezası bunun bir göstergesi. Düzgün kanıtlar gelene kadar savunma yapılması pek mantıklı olmaz. Umarım sürüşünü realistik kavramını göz önünde bulundururarak yaparsın ve jail yediğinde böyle durumlara girişmezsin.

#4 - 31.07.2021 14:24
İlk önce kovalamacanın çoğunda bende olduğum için yanıt atma gereksinimi duydum. Attığın ss kırpılmış, haliyle yeterli kanıt yerine geçemez. Forum şikayet kurallarını gözden geçirip tekrar kanıtları yenilemeni öneririm. İkinci olarak kovalamacaya yanlış hatırlamıyorsam Jefforson tarafında katıldım ve kovaladım. Çok fazla NON-RP sürüş yaptın, Blista'nın yapamayacağı şeyleri ralli aracı sürermiş gibi yapman vesaire, kanıtım yok fakat aldığın jail cezası bunun bir göstergesi. Düzgün kanıtlar gelene kadar savunma yapılması pek mantıklı olmaz. Umarım sürüşünü realistik kavramını göz önünde bulundururarak yaparsın ve jail yediğinde böyle durumlara girişmezsin.

ss'i kırpmamın sebebi ss pixel pixeldi bu yüzden okunaklı olması için yaptığım bir şey sürüşüme gelicek olursak zaten cezamı aldım, bana bir şeyler diyeceğine birlik üyelerinizi uyarırsanız mutlu olurum.

#5 - 31.07.2021 14:28
ss'i kırpmamın sebebi ss pixel pixeldi bu yüzden okunaklı olması için yaptığım bir şey sürüşüme gelicek olursak zaten cezamı aldım, bana bir şeyler diyeceğine birlik üyelerinizi uyarırsanız mutlu olurum.
- Eğer varsa hataları uyarılır, o yönde sıkıntın olmasın. Fakat dediğim gibi attığın ssde CJ atıp atmadıkları belli olmuyor, belki emote atıldı? Chat kırpıldığı için zaten bunu bilemeyiz, onu da bıraktık ss sana değil arkadaşına ait. Varsa birlik üyelerimin hatası uyarılır, hatasız insan olmaz.

#6 - 31.07.2021 15:13
- Eğer varsa hataları uyarılır, o yönde sıkıntın olmasın. Fakat dediğim gibi attığın ssde CJ atıp atmadıkları belli olmuyor, belki emote atıldı? Chat kırpıldığı için zaten bunu bilemeyiz, onu da bıraktık ss sana değil arkadaşına ait. Varsa birlik üyelerimin hatası uyarılır, hatasız insan olmaz.
Karakter cj atmaya çalıştı ama sonda kaçtım zaten kaçmak için ss alamadım arkadaşım son anda almış. Emote'si olsaydı dururdum zaten aracı emote vererek çaldım bende.

#7 - 31.07.2021 15:18
Bu gidişle bu döngü tekrarlanacak, anlatmak istediğimi anlamadın sanırım. Kısacası yetersiz kanıt sebebiyle ek bir savunma ihtiyacı duymuyorum.

Dipnot: Şikayetin ana karakteri şuanda müsait olmadığından dolayı hem rolde ve birliğin r19 rütbesinde bulunmamdan dolayı savunmayı ben üstlendim.

Yönetici kararı beklenebilir, bu yanıttan sonra ek bir ileti atılmayacak.
« Son Düzenleme: 31.07.2021 15:26 akaWarpector »

#8 - 31.07.2021 15:25
Onay

#9 - 31.07.2021 16:52
Bu gidişle bu döngü tekrarlanacak, anlatmak istediğimi anlamadın sanırım. Kısacası yetersiz kanıt sebebiyle ek bir savunma ihtiyacı duymuyorum.

Dipnot: Şikayetin ana karakteri şuanda müsait olmadığından dolayı hem rolde ve birliğin r19 rütbesinde bulunmamdan dolayı savunmayı ben üstlendim.

Yönetici kararı beklenebilir, bu yanıttan sonra ek bir ileti atılmayacak.

https://www.hizliresim.com/avdbqx1 Bu arada istediğin ss chat'de mor bir yazı göremiyorum.