Konu: [30.07.2021 - Dushane_Davis] Gişe Kural İhlali  (Okunma sayısı 181 defa)

#0 - 31.07.2021 01:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dushane_Davis @DeadlY

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30/07/2021 | 20:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gişe Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker mesleğindeydim gişeden geçicektim Dushane karakteri gişeden geçecekken önümde biraz bekledi bende geçmesini bekledim daha sonra arkaya gitti ben tam gişeyi açacakken tekrar sol tarafımdan araya sızdı. Bir kaç saniye geri gitmesini bekledim gitmedi ve bende SS aldım. Daha sonra gişeyi açtığımda benimle beraber gişeye parar vermeden geçti ve ihlalde bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  İlk SS'te ok ile gösterdim sızdığı yeri bariz gözüküyor dikkatli incelenince ve sürekli yanımdaydı gişeye para verse emotesi gözükürdü.

#1 - 31.07.2021 01:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dushane_Davis @DeadlY

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30/07/2021 | 20:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gişe Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker mesleğindeydim gişeden geçicektim Dushane karakteri gişeden geçecekken önümde biraz bekledi bende geçmesini bekledim daha sonra arkaya gitti ben tam gişeyi açacakken tekrar sol tarafımdan araya sızdı. Bir kaç saniye geri gitmesini bekledim gitmedi ve bende SS aldım. Daha sonra gişeyi açtığımda benimle beraber gişeye parar vermeden geçti ve ihlalde bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  İlk SS'te ok ile gösterdim sızdığı yeri bariz gözüküyor dikkatli incelenince ve sürekli yanımdaydı gişeye para verse emotesi gözükürdü.

Şöyle bir ekleme yapayım ben orada gişeyi ödedim fakat her dakika ss almadığım için bir kanıt sunamayacağım gişe kapısı açık iken ödenebiliyor. Ayrıca 50 doların varmı dememin sebebi tekrar geri dönüşte bir ücretim yoktu bende madencideki arkadaşımdan istedim.
« Son Düzenleme: 31.07.2021 01:51 DeadlY »

#2 - 31.07.2021 01:53
Ekleme yapacağım emote gözükmemesini bilemiyorum ödediğime yemin edebilirim.

#3 - 31.07.2021 03:26
Maalesef burada sadece kanıtlar konuşuluyor, gişeyi sen açmış olsaydın 1 saat etrafımda benim açmamı beklemezdin. Sana yol bile verdim açman için ama arkaya dolanıp benim yanımdan sızarak geçmeye çalıştın ve geçtin. Yönetim kararı.

#4 - 31.07.2021 10:19
Maalesef burada sadece kanıtlar konuşuluyor, gişeyi sen açmış olsaydın 1 saat etrafımda benim açmamı beklemezdin. Sana yol bile verdim açman için ama arkaya dolanıp benim yanımdan sızarak geçmeye çalıştın ve geçtin. Yönetim kararı.
Bekledim çünkü sana orada sesleniyorum bakarsın belki diye bak senden 50 dolar istiyorum çünkü geri dönüş param yok.

#5 - 31.07.2021 14:05
Eğer gişeye ücret ödemiş olsaydın dibimdeydin sistem otomatik olarak emote gösterirdi. Onu geçtim gişeden birisiyle beraber geçemezsin. Her açılan gişeden 1 kişi geçebilir ve o gişe kapanmadan arkasında ki geçemez. Daha fazla savunmanı gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum yönetim kararı bekleyelim.

#6 - 03.08.2021 04:30
Karakter başka bir olaydan ötürü yasaklandı.