Konu: [29.07.2021] Kane Patric Hile kullanımı.  (Okunma sayısı 295 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2021 00:49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kane Patric @ShowRespect
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Donna Studlend @Fender  -  Kaleisha Chadwick @Edward01
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 29.07.2021 Tarihinde saat 00:22 sularında Kane Patrick adlı arkadaşımız gözümüzün önünde Donna Studlend yani Fender isimli arkadaşımıza hile ile veya üçüncü parti yazılım ile çarpıp arabasını takla attırıyor ve ortadan yok oluyor / ışınlanıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın şikayet olumlu sonuçlanırsa yasaklanmasını rica ediyorum.

#1 - 29.07.2021 13:54
Maske_16661 olarak, şahitliğimi onaylıyorum.   :sampanya:

#2 - 29.07.2021 17:47
Ben de fps mod olduğu için motoru fps de sürüyordum fps mod kullanan bilir bazen map yüklenmiyor o anda arkadaşa pm attım zaten benim arkadaşlarımda oradaydı map yüklenmedi diye dc den arkadaşa ss atayım dedim dc inanmadı ama bende mapin yüklenmediğine dair ss var

Kanıt. https://media.discordapp.net/attachments/866456770716237865/870054837654540319/unknown.png

#3 - 29.07.2021 18:02
Quintrell Wallace karakteri benim. Pawnshopa arkadaşlarımla giderken Kane Patric de bizimleydi, kendisi motorla eşlik ediyordu. Sonrasında mapinin yüklenmediğini iletti. Biz orada çalıntı eşyaları satarken diğer araçlar geldi ve onlarla birlikte Kane ve motoru berildi. Map Kane'de sonradan yüklendiği için orada bir anda teleport olmuş gibi gözüktü ve aracın içinde gözüktü. Bu durumda araçlar iç içe girince araba takla atmış oldu.   

#4 - 29.07.2021 18:06
Aracın içinde belirip birden kaybolması şüphelendirici, ben daha fazla ileti atmayacağım admin kararı.

#5 - 29.07.2021 18:52
Dostum kendi çektiğin videoda da gözüküyor ışınlanmaya yok aracın içinde belirmede yok bende kimse yokdu orada zaten sanada yazdım sana kanıt atayım dc den dememe rağmen cevap vermeyip ticket açman biraz direk banlatmaya oynamışsın ama neyse admin kararı

#6 - 02.08.2021 12:16
Merhaba, bu tarz durumlar map yüklenmediğinde, bağlantı düşük olduğunda daha çok ortaya çıkıyor. Kane Patric'in de aynı durumu yaşadığını düşünüyorum, bu tarz durumlarda relog atmaya özen gösterin. FPS modunuz bu tarz sorun yaratıyorsa da silin. Herhangi bir işlem uygulanmayacak.