Konu: Fernando Gorczany  (Okunma sayısı 112 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.07.2021 15:56

Hikayem

15 Temmuz 1995'de Kolombiya Medellin'de dünyaya geldim. Büyük bir emek işte bu zaman başladı. Annem bir terzi, babam ise itfaiyeciydi. Bu güzel ailenin tek çocuğuydum. Bazen tek olmak iyidir, kendi işini hep kendin çözersin. Kimseye mahcup olmaz, işlerini layıkıyla yaparsın. Benimde tek olmam bana avantajdı. İlk ve Ortaokulu Medellin'de okudum. Bu sırada oyunda bazı küçük oyunlar oynatmaya başladım ve işletmeci kişiliğimi fark ettim. Her zaman büyük fikirler düşünür, yapmak için elimden geleni ardıma koymazdım. Lise yıllarında babamın tayini nedeniyle Cali'ye geldim. Burada hem çalışıp hem okudum, ticareti, alım satım yapmayı ve mekan işletmeyi burada öğrenip kendimi geliştirdim. Bazı zamanlar okulu asıyor, işletmeye gidip rezervasyonları ayarlayıp localar satıyordum. Bu sayede cebime ve işletmeye bolca para giriyor, kendimi ortama tanıtıyordum. Fakat babamın kulağına bu haber gidince deliye döndü ve bu işlerin kötü sonuçları olabileceğini, okulumu okuyup daha sonra iş hayatına atılmamı söyledi. Babam olduğu için kabul ettim ve bir süre bu işlerden uzak kaldım. Okuluma odaklandım ve şehrin en ünlü üniversitelerinden birinde işletme fakültesine girdim. Burada işletme kurmak için gerekli eğitimleri, eskiden bulunan tecrübem ile birleştirerek bir bütün haline getirdim. Bu büyük emeğin karşılıksız kalmamasını istiyordum. Bu sırada şehrin en önemli adamlarından Zacharian Hagenes ve Amado Hagenes ile tanıştım. Onlara fikirlerimden ve yapabileceklerimden bahsettiğimde ilk önce gülerek dalga geçtiler. Fakat olayın ciddi olduğunu anladıklarında bana destek çıktılar.

Onların işlerine yardım ediyor, hesap kitap işlerine bakıyordum. Bir nevi muhasebecilik işi yapıyordum denebilir. Burada sayılar ile aramı geliştirdim ve sonrasında olacak büyük işlere adımı atmayı başardım. Kolombiya'nın en ünlü klüplerinden birini açarak insanları buraya toplamayı başardım. Her gün gittikçe kârım artıyor, işyerimi genişletiyordum. Bu sırada bir çok rakibi geride bıraktığım için önemli düşmanlarda edinmiştim. İşlerim güzelleştikçe düşmanım arttı ve bu düşmanlık silahlı çatışmalara kadar ilerledi. Babamın söyledikleri gözlerimin önüne gelmişti. Haklıydı, bu işler çok tehlikeli ve strateji gerektiren olaylardı. Hemen Zacharian ve Amado Hagenes ile görüşerek ülkeyi terk etme kararı aldım ve onlar ile birlikte Vice City'nin yolunu tuttum. Ayağımın tozu ile bir işletme sahibi olup kendi mahallemizde gelişmeye başladım ve hala Hagenes PUB'un işletmecisiyim. Beni orada barmen, garson veya bir güvenlik olarak bile görebilirsiniz. Nasıl göreceğiniz size kalmış.

Hobilerim ve Sevdiklerim
Açıkçası sitcom dizileri izlemeyi severim, bazen saatlerce ekran başında kalıp sevdiğim dizilerin sezonlarını tekrar tekrar bitiririm. Güzel giyinmeyi ve dakik davranmayı severim, bir işin önce süresi belirlenmeli ve bu sürenin eksiksiz en iyi hali ile kullanılarak işin halledilmesinden hoşnutluk duyarım. En sevdiğim içecek Vesper Kokteyli. İstersen tarifini vereyim. Önce votka ekliyor, daha sonra üç ölçü martini ve üç ölçü limon suyu ekliyorsun. Daha sonra shakerde buz gibi olana kadar karıştırıp bardağa ekliyorsun. En önemli kısmı ise içine son olarak limon kabuğu koymak. Bu içeceğe güzel bir koku ve etrafa dağılan votka martini'nin hazzı.
« Son Düzenleme: 28.07.2021 16:03 EnverPasa »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok