Konu: Aref_Behramov, Jakhell_Pruitt, Jayvion_Watkins [28.07.2021]  (Okunma sayısı 666 defa)

#10 - 29.07.2021 22:21
Aref Behramov isimli karakter vurmaya başladı ilk başta sonra kıyamet koptu. Olaylara şahitim.

SSlerde vurduğum görünmüyor dostum, o zaman kanıt ekle lütfen.
SSlerde vurduğum gözükmüyor deyip kenara çekiliyorsun da gel birlikte inceleyelim kanıtları istersen.
İlk fotoğrafa bir bakalım ne görebiliyoruz? 1-)102 canın var ve damage alıyorsun. / 2-) Rolde Jakhell Pruitt karakteri Aref Behramov isimli karakteri tellere çağırma rolü yapıyor. Aref Behramov karakteri de tellerin yanında damage alıyor ilk kanıtta. 3-)  Jiyeoung Chimin isimli pd karakteri seni çekiştiriyor. Role uymayıp tellere gidiyorsun. Bunu nereden mi anlıyoruz? İkinci kanıta geçerek açıklayayım.
 İkinci fotoğrafa bakıyoruz şimdi ne görebiliyoruz? 1-)Jiyeoung Chimin isimli pd karakterinin çekiştirme rolüne uymamışsın ek olarak ben (Tony Cortez) Aref Behramov isimli karakteri çekiştirme rolü yapmışım. Bu sayede Jiyeoung isimli karakterin verdiği emote'a uymadığın anlaşılıyor. 2-) Verilen emotelara uymadığının bir diğer kanıtı da şikayeti açan arkadaşın sana pm yoluyla yaptığını sorgulaması delil olabilir. 3-) Jiyeoung Chimin isimli karakterin verdiği emote'a uymamakla kalmadın benim verdiğim emote'a da uymamışsın bunu nereden mi anlıyoruz? Lesley Tedrick isimli karakterin seni en son /tacke komutu ile yere yatırmasından.
Üçüncü yani hasar listesinin gözüktüğü kanıta bakıyoruz: Bu kadar hasar alırken tellerin yanından ayrılmadığına göre ya afk kaldın ya da kural ihlalini gerçekleştirdin. Savunmanda afk bıraktığını söylemediğine göre kural ihlali yaptığın açık ortada.

Axy

*
v2 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında Oyundaydı
#11 - 30.07.2021 19:58
Şikayete sahit olarak sunu eklemek istiyorum ; İlk once Aref Behramov oradan geçerken göz altindaki kisiye vurmaya basladi ve Göz altindaki kisiye vurmaya devam edince o kiside karsilik verdi ve ben orada Aref Behramov adli kisiyi yere yatirdim fark ettiyseniz. çünkü olayi başlatan kisi oydu . Gereken yapilirsa iyi olur.

#12 - 31.07.2021 10:49
Şikayete sahit olarak sunu eklemek istiyorum ; İlk once Aref Behramov oradan geçerken göz altindaki kisiye vurmaya basladi ve Göz altindaki kisiye vurmaya devam edince o kiside karsilik verdi ve ben orada Aref Behramov adli kisiyi yere yatirdim fark ettiyseniz. çünkü olayi başlatan kisi oydu . Gereken yapilirsa iyi olur.
Kankacım benim ellerim kelepçeli adama nasıl vurabilirim? Üçünüz birlik olup bana mı oynuyorsunuz? Eğer ki KANIT SS varsa piyasaya sun görelim lütfen.

#13 - 31.07.2021 13:12
Kankacım benim ellerim kelepçeli adama nasıl vurabilirim? Üçünüz birlik olup bana mı oynuyorsunuz? Eğer ki KANIT SS varsa piyasaya sun görelim lütfen.
Hemen bu tezini de çürütelim o halde dostum. Aşşağıya screenshot olarak vurulabileceğinin kanıtını atıyorum.
Spoiler: GösterGizle

1-)
2-)
3-)
4-)

#14 - 31.07.2021 16:09
PD arkadaşlar oradaydı ve tüm olayı gördüler, Aref isimli kişi zaten sürekli bağırarak departman içinde polislere küfür saydırıyordu, sonra bu dışarı çıktığında ben kişiye vurmadan **parmaklıklar arasından yumruk sallar** emotesini verdim " kimseye vurmadım " bir baktım Aref emote vs. vermeden bana saldırdı ve orada olan tüm pd arkadaşlar bu olayı gördü, zaten trollediğini düşünüyorum gerisini yetkili arkadaşlara bırakıyorum.

#15 - 01.08.2021 10:14
Hemen bu tezini de çürütelim o halde dostum. Aşşağıya screenshot olarak vurulabileceğinin kanıtını atıyorum.

1-)
2-)
3-)
4-)

D-D-DOSTUM ŞAKA MISIN? ÖNCELİKLE BURADA Kİ SSLERİ VURAN ADAM ALMIŞ ÜSTÜNDE İSMİ ÇIKMIYOR YANİ KENDİ İSMİNİ GÖREMİYOR. İKİNCİ OLARAKDA MALESEF BENDE VCPD SKİNİ YOK, BİNCODADA SATILMIYOR. BENİM ÖZEL SKİNİM VAR PROFİLDEN BAKABİLİRSİN.

#16 - 01.08.2021 10:15
SSlerde benim vurduğuma dair bir SS görünmüyor, kanıt yetersiz. Savunma bu kadar teşekkürler.

#17 - 01.08.2021 10:27

1-)
2-)
3-)
4-)

D-D-DOSTUM ŞAKA MISIN? ÖNCELİKLE BURADA Kİ SSLERİ VURAN ADAM ALMIŞ ÜSTÜNDE İSMİ ÇIKMIYOR YANİ KENDİ İSMİNİ GÖREMİYOR. İKİNCİ OLARAKDA MALESEF BENDE VCPD SKİNİ YOK, BİNCODADA SATILMIYOR. BENİM ÖZEL SKİNİM VAR PROFİLDEN BAKABİLİRSİN.
Özel skin ne alaka? .D artık ileti atmazsan güzel olur

#18 - 01.08.2021 15:07
şahit arkadaşlara doğruları söylediği için teşekkür ediyorum adam orada bana saldırdı ve nerdeyse beni düşürüyordu bende karşılık vermek durumunda kaldım, Aref isimli arkadaşımızın zaten trollediğini düşünüyorum, ciddi rol yapmadığı göz altı rolünde görülmüştür. İşini yapan PD arkadaşlara saydırmadığı küfür kalmadı, yapmadığı troll kalmadı. Son olarak bunu ekliyorum ve teşekkür ediyorum

Axy

*
v2 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında Oyundaydı
#19 - 01.08.2021 15:34
Harbi özel skin ne alaka?. Olayda senin vurdugun ap acik ortada. Daha fazla ileti kasmadan sikayetin sonuçlanmasini beklemeliyiz. Arkadas adina acilan sikayette oldukça mevcut. Aref Behramovu kast ediyorum