Konu: Maske_24780 / DM - 27.07.2021  (Okunma sayısı 177 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.07.2021 12:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_24780

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.07.2021 & 12.32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsünde de gözüküyor. Yaralı bir şahısa yardım için durduğumda arkadan gelen maskeli şahıs ateş edip kaçtı. Üstelik verilen emotede yanlış, bisikletten iniyor, silahı cebinden çıkarıyor :D

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 27.07.2021 13:04 wermidonn »

#1 - 27.07.2021 13:36
Arkadaşım Keshuan kendisinin yaralı olduğuna dair bir emotesi yok. Rolümüzü yaparak gittik. /soru'dan yaptığımız adımların hepsini sorduk tehlikeli bölgede adam çevirip soyabiliyormuşuz. Silah çektiğim halde araca binip kaçmaya çalışıyorsun bu durumda bende sıkmak zorunda kalıyorum .

#2 - 27.07.2021 13:47
Araca binmem bir şeyi değiştirmiyor, silahı bana doğrulttuğuna dair bir emote de yok. Sen silahı çekip direk ateş ediyorsun emoteler eksik yetkililerin yanıtlamasını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 27.07.2021 17:21 wermidonn »

#3 - 01.08.2021 17:41
Merhaba, sırf gasp bahanesiyle maalesef ki birilerini vuramazsınız. Silahı direkt olarak emote ile ona doğrultsaydınız gerekli korku rolünü yapıp karşı tarafı gasp edebiliriniz. Ateş etmeniz hatalı bir davranış, ceza alacaksınız.