Konu: Geri çekildi.  (Okunma sayısı 295 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.07.2021 22:09
Aramızda hallettik, geri çekiyorum.
« Son Düzenleme: 29.07.2021 19:49 samaelmuz »

#1 - 26.07.2021 23:31
Dostum her ne kadar haklı olsanda parayı sistemsel olarak vermek zorunda değildin eh?

#2 - 26.07.2021 23:38
Ve bizi uyarabilirdin OOC olarak…Diğerlerine chatte gözükecek şekilde, yazık çocuk daha almayalım parasını diyordum. Bir nevi kendi rızanla rolü gerçekleştirdin, bizi /do komutu ile veya /pm den uyarabilirdin.
« Son Düzenleme: 26.07.2021 23:56 mertbayrakl99 »

#3 - 26.07.2021 23:42
Ve bizi uyarabilirdin IC olarak…Diğerlerine chatte gözükecek şekilde, yazık çocuk daha almayalım parasını diyordum. Bir nevi kendi rızanla rolü gerçekleştirdin, bizi /do komutu ile veya /pm den uyarabilirdin.
Kanka ic olarak seni nasıl uyarabilirim? Tanrı kızar falan mı diyeyim? Parayı sistemsel vermesem bile isteyecektiniz? Ciddi olamazsın, değil mi? "Yazık, bırakalım" diyorsun ama parayı da alıyorsun. Bana parayı geri verip, söyleyebilirdin. Meselâ; "Kanka parayı sistemsel vermene gerek yok, rolündeyiz." diyebilirdin. Her şeyi benden beklemeye gerek yok. Sana PM attım, "Kanka hatalı rol yapıyorsunuz ve ben hâlâ role uyuyorum. Abartmayalım isterseniz" gibi bir pm attım. Tam hatırlamıyorum, yanlış olmasın. SSlerime bakacağım, varsa atarım.

((Ekleme: Bulamadım))
« Son Düzenleme: 26.07.2021 23:44 samaelmuz »

#4 - 26.07.2021 23:55
Dostum IC uyarabilirdin demedim, ve bizi uyardığın bir pm olmadı. Parayı sistemsel vermesen bile isteyeceğimizi nereden biliyorsun biz orada birlik için ekran görüntüsü alıyoruz, üç bin doların derdinde değiliz. Parayı kendi rızanla verdin ve biz brawl rolü de yapmadık.

#5 - 27.07.2021 00:19
Öncelikle selamlar, biz orada senden o parayı neden istedik diye sordun mu kendine? Biz seni orada 4 saat tutma hakkına sahiptik. Sistemsel olarak gasp yapmadık bu arada sen o parayı verede bilirdin vermeyede bilirdin. Biz orda korkutmak amaçlı o silahı çektik ben zaten rolde belirttim ya vereceksin yada seni kendi yöntemlerimizle ağırlayacağız diye. Ve biz para ver dedikte kendin bize teklifler sunuyordun biz senin rolden zevk aldığını düşünerek o role devam ettik . Sen o parayı vermeme hakkınada sahiptin amma biz sen parayı vermeyince seni başka yere götürmeye çalışınca sen bize teklifler sunuyorsun.O silahı çekmiş ola bilirim ancak bir mermi dahi kullanmadım.

#6 - 27.07.2021 01:59
Beyler, şimdi size çok basit bir şey söyleyeceğim. Bu bir gasp, farkındasınız değil mi? Sistem kullanmak ya da kullanmamak bir şey değiştirmez. Ben rolün gidişatına göre hareket ettim. Karakterime silah çektiniz, para istediniz. Karakter de korkudan verdi. IC bir olay bu, fakat siz miktarda hata yaptınız. Ben fiyatı düşürmeye çalıştım, iki taraf da eğlensin diye. Fakat üç bin dolardan düşmediniz bile. IC olarak beni sadece dört saat tutacaklar diye düşünemem, değil mi? Savunma yapılacak bir şikâyet olduğunu sanmıyorum. Herkesin yazdıkları için teşekkür ederim, yetkili kararına bırakabiliriz.

Bu arada lütfen yalan söylemeyelim arkadaşlar. İnternet alemindeyiz, her şey kayıtlı.
Dostum IC uyarabilirdin demedim, ve bizi uyardığın bir pm olmadı. Parayı sistemsel vermesen bile isteyeceğimizi nereden biliyorsun biz orada birlik için ekran görüntüsü alıyoruz, üç bin doların derdinde değiliz. Parayı kendi rızanla verdin ve biz brawl rolü de yapmadık.

#7 - 27.07.2021 02:14
Yazdığımı dikkatli oku lütfen.Biz orada sana iki seçenek sunuyoruz yani  biz seni götürmeye çalıştığımızda "Tamam iki bin dolar" diye cevaplar veriyorsun bu yüzden bizim senin bu rolü çevirmek için isteğin olduğunu düşünerek parayı istemeye devam ettik.Burada rol yapıyoruz üç bin dolar için şikayet açmanın ne anlamı var? Yetkililer zaten günde kaç şikayete bakıyorlar.Ancak sen açmayı tercih ediyorsun.Rolun gidişatında bana pm atarak memnun olmadığını belirtseydin buna uygun rol yapardık.Lütfen admin kararını bekleyelim.İyi forumlar.

#8 - 27.07.2021 02:24
Yazdığımı dikkatli oku lütfen.Biz orada sana iki seçenek sunuyoruz yani  biz seni götürmeye çalıştığımızda "Tamam iki bin dolar" diye cevaplar veriyorsun bu yüzden bizim senin bu rolü çevirmek için isteğin olduğunu düşünerek parayı istemeye devam ettik.Burada rol yapıyoruz üç bin dolar için şikayet açmanın ne anlamı var? Yetkililer zaten günde kaç şikayete bakıyorlar.Ancak sen açmayı tercih ediyorsun.Rolun gidişatında bana pm atarak memnun olmadığını belirtseydin buna uygun rol yapardık.Lütfen admin kararını bekleyelim.İyi forumlar.
Kankam, bak sana güzel güzel anlatıyorum. Orada sana vermem desem, kafama sıkabilirsin. Arkadaşa PM attım zaten, James'a PM attım ve abartmayalım gibi şeyler söyledim. Üç bin dolar için şikâyet açmadım. Rahatsız oldum ve açtım. Bunu gidip başkasına, yeni başlayan adama yapsanız ne olacak? Anladın mı ne demek istediğimi? Bir terim vardır, duymuşsundur. "Önce rol, sonra şikâyet." rolümü bitirdim, şikâyetimi açtım. Sana bunları söylemek zorunda değilim, yaptığın ihlâl. Bunları sen bilmek zorundasın. Bana sunduğun iki seçenek IC olarak şöyle; Ya bana üç bin dolar verirsin ya da ömür boyu burada kalırsın. Bu OOC olarak da şöyle oluyor; Ya bana üç bin dolar verirsin ya da dört saat burada kalırsın. Bence her şey açık ve net, admin kararı bekleyebiliriz.

#9 - 27.07.2021 12:01
Bana öyle bir pm atmadın dostum, attığın pm'ler kapı çaldı 1 saniye afk'yım şeklindeydi. ve sen hala anlamadın galiba, parayı sistemsel vermek zorunda değildin bak bunu vurguladık biz değil mi? Rolsel olarak versen bile pm'den istemeyecektik... Bunu nereden bilebilirsin?