Selam,
son güncelleme sonrasında birçok yenilik geldi, bu yeniliklerden birisi VCPD'nin ateş edilince bildiri gitmesi. Ben bunun olmasını istiyorum ama aşırı saçma derecede olan bir olay var. Her nereden sıkarsam sıkayım polise direkt olarak bildiri düşüyor. Kimin sıktığına kadar tüm isim gözüküyor. Ben bugün silahı ilk aldığımda sol tıka iki kere bastım, 2. basmamla beraber yanlışlıkla sıktım. Ara sokakta 1 mermi attım diye hakkımda APB açılmış, sabahtan beri polisten kaçıyorum çünkü kimseye silahımı veremiyorum. Rol yapamadan sadece kaçıyorum.
Dediğim gibi ben bu sistemin olmasını istiyorum ama şu şekilde;
CCTV olan bölgelerde, örneğin Idlegas içerisinde birisi sıktığında direkt ihbar düşmeli ama kimin sıktığına kadar isim, soyisim çıkmamalı. Onun dışında CCTV etrafında sıkmadığında, örneğin bir ara sokakta sıktığında bir ihbar düşmemeli, veya şehirin kuytu köşelerinde sıkıldığına ihbar düşmemeli. Sadece CCTV'nin gördüğü noktalarda mermi sıkılınca ihbar düşmeli.
Umarım en yakın zamanda VCPD'nin bu dengesizliği dengelenir. Daha önce YUTOALPHA adminimizin dediği gibi aşırı realistik oyun oynamıyoruz, eğlenmek için bu oyunu oynuyoruz. Teşekkürler, iyi forumlar
https://prnt.sc/1g74qe8