Konu: [26.07.2021 - Vice_Roleplay] OOC Dolandırıcılık Lorenzo_Marcovic  (Okunma sayısı 83 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.07.2021 11:38
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lorenzo Marcovic @gedo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.07.2021 10:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dolandırıcılık:Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.

OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kameralarımıza saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/697440706746122351/869133700951064596/image0.png

Ek açıklamalar(varsa): Elimdeki tek kanıt bu olayı şöyle anlatayım size.Beni arakdaş taksiyle aldı ve benim aracım yoktu bunu farkedip ooc bir şekilde beni yanına çağırıp gel sana araba alalım yürüme beraber bir arabamız olur dedi ben 8000$ araba için verdim oda az bir şey ekledi ve ortak araç aldık bundan sonra kardeşiz beraber bütün paramızı kasıcaz dedi sonra bana yedek anahtar verdi benimde işim olduğu için çıktım yaklaşık 1 gün giremedim arkadaş telefon numarasını IC'den değiştirip yok oldu bir anda.8000$ bana geri verilsin arakdaşa gereken ceza verilsin yeter şimdiden konuyla ilgilendiğiniz için teşekkürler.