Konu: [25.07.2021] Atatürke hakaret.  (Okunma sayısı 594 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.07.2021 21:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @tinKydeucke

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Troll, küfür.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: https://cdn.discordapp.com/attachments/788063829871427608/868921283067379752/sa-mp-123.png

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Yanına gittim ve birden Milli Değerlerime küfür etti.

Ek açıklamalar(varsa): Saygı duyduğumuz kişiye hakaret etmesi, gülünç durum. Umarım kendini değiştirir.

#1 - 25.07.2021 21:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @tinKydeucke

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Troll, küfür.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: https://cdn.discordapp.com/attachments/788063829871427608/868921283067379752/sa-mp-123.png

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Yanına gittim ve birden Milli Değerlerime küfür etti.

Ek açıklamalar(varsa): Saygı duyduğumuz kişiye hakaret etmesi, gülünç durum. Umarım kendini değiştirir.

hell no ben onu sen gelince dellemiştim ama neyse dostum benim, arkadaşım olan @Neex  ile muhabbet ediyorduk troll döndü b den yazdım oda şahidimdir. Kusura bakma yani aramızda troll yapıyorduk sana da sekmiş :/ saygıda kusur ettiysem özür dilerim, hem bu laf sana nasıl geldi onu bile bilmiyorum, @Neex ile aynı seslide sohbet ediyorduk bir anda şu foto ortaya çıkınca gülmeye başladık ve o bana saldırmaya başladı yani dövmeye gülerek anlaşıyorduk tak diye ona /c den yazınca sende kavganın ortasına lop diye girince sana sekmiş dostum benim. Yani kusura bakma diyorum, üzgünüm sana demediğimi biliyorsun. Canımsın, iyi forumlar. Jail atarsanızda sıkıntı olmaz, arkadaş haklıdır.

güldüğümüz foto da bu: bilirsin ki bazen arkadaşların "arasında" troll yaparsın bizde aramızda tam geldiğin yerde troll yapıyorduk garaj tarafında o beni kovalamaya başlayınca sende döndün bize c den ona yazdım tak sana da geldi, seslide de rezil olduk ona göre dedim şikayet açıcağını biliyordum. En içten dileklerime özürümü diliyorum, sıkıntı yok cezamı kabulleniyorum. Arkadaş haklı fakat ona nasıl o söz geldi onu anlayamadım.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 25.07.2021 21:41 tinKydeucke »

#2 - 25.07.2021 21:43
Ben Neex değilim, bunun farkına varmalısın. Öncelikle ne yazdığına bir bak, Atatürk. Milyonlarca insan tarafından sevilen ve sevmesen bile saygı göstermen gereken birisi, uygunsuz bir dil ile bunu bana yazman gerçekten saygısızlık, beni rahatsız etti. Yazdığını görenlerde eminim rahatsız olmuştur. En ağır cezayı veya karakterinin yasaklanmasını talep ediyorum. Yaptığın şey ortada bunu değiştiremezsin. Yazdığın küfürün savunması olamaz. İyi forumlar.

#3 - 25.07.2021 21:45
Ben Neex değilim, bunun farkına varmalısın. Öncelikle ne yazdığına bir bak, Atatürk. Milyonlarca insan tarafından sevilen ve sevmesen bile saygı göstermen gereken birisi, uygunsuz bir dil ile bunu bana yazman gerçekten saygısızlık, beni rahatsız etti. Yazdığını görenlerde eminim rahatsız olmuştur. En ağır cezayı veya karakterinin yasaklanmasını talep ediyorum. Yaptığın şey ortada bunu değiştiremezsin. Yazdığın küfürün savunması olamaz. İyi forumlar.
Sorun olan işte o yazının sana gitmiş olması @Neex'ede gitti sana da gitti, o aramızda ki trollde de senin yer alman kötü oldu, bir anda gelip çıkman ve benim ona onu yazmam :/ bu arada seni karıştırmadım, Neex ile kavga ediyorduk karakteri ile beni kovalıyordu sen çıktın, bu da bilgi olsun. Sıkıntı yok en ağır cezayıda almaya hazırım, yaptığım hatayı kabulleniyorum. Kusura da bakma dostum benim bunun sana gitmesi, ki rahatsız olman çok normal, kusura bakma yine de.

#4 - 25.07.2021 21:48
linç yükleniyor hazırlıklı ol .d

#5 - 25.07.2021 22:01
Atatürk'e sövmenin hiçbir savunması olamaz.

#6 - 25.07.2021 22:11
dostum benim sen halen anlayamıyorsun galiba, aramızda troll yapıyorduk sen geldin çattın bana da vurdun hemde, arkadaşa söyledim sana da geldi "yanımıza" geldiğin için ben sana demek istemedim, arkadaş ta bu işleri sorun yapmıyor hani aramız iyi olduğundan dolayı, hani tamam biliyorum ki bir saygın var fakat senin yanımıza gelipte bunu sana dediğimi düşünmen çok saçma, ilk yanımıza sen geldin sana da geldi o yazı, e bundan ne haber? bak tekrardan da söylüyorum, kalbini kırdıysam kusuruma bakma, arkadaşıma yazdım sende gelince sana geldi yazı, sende onu kendine anladın :/ savunma değildir sadece bilgi yazısıdır.

#7 - 25.07.2021 22:20
Her yerden yasaklandı.