Konu: [24.07.2021 - Kojiro_Kobayashi] Social Kural İhlali  (Okunma sayısı 282 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.07.2021 17:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kojiro Kobayashi @NamikawaReiji

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
28-) Vice Social Kuralları

Vice Social üzerinde karakterinizin paylaşabileceği ve yüz/fotoğraf olarak koyacağı tüm fotoğraflar ve içerikler role uygun şekilde Türk rolünden/Türk fotoğraflarından uzak olmalıdır. Hiçbir şekilde film baş rollerini, çok tanınan ünlü kişileri ve videolarını kullanamazsınız. Bunun yanı sıra yapacağınız içeriklerde de Amerika Birleşik Devletleri'nde, Vice Şehri'nde yaşayan karakterlere uygun şekilde içerik göndermelisiniz. İhlale bağlı olarak social hesabınız kalıcı olarak kapatılabilir.

CEZASI: Hesap kapatılması.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir çok Film'de ana karakter olarak oynamış Brian Tee kişisinin fotoğraflarını kullanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://vice-social.com/social/Kojiro

Ek açıklamalar(varsa): Hesabının kapatılması.

#1 - 24.07.2021 18:43
Brain Tee gibi Hızlı ve öfkeli,Ninja Kaplumbağlar,Wolverine gibi filmlerde oynamış usta oyuncuyu da Social'a koymazsın.Bende bu durumdan şikayetçiyim.

#2 - 25.07.2021 13:55
Öncelikle merhabalar.. Madem böyle bir kural var; Social üzerinde benim gibi çok fazla ünlü karakter kullanan insanlar var onlara da şikayet açmanızı bekliyorum, çünkü ünlü karakter kullanımından şikayet durumdaysanız. Bunun için ceza verilecekse, o halde Social'daki bütün ünlü yüzünü kullanan kişilerin de ceza almasını istiyorum. Tekrar eklemek istiyorum; Çoğu kişi "Instagram da Milyonların takip ettiği"  kişilerin fotoğraflarını kullanıyor.
« Son Düzenleme: 25.07.2021 14:02 NamikawaReiji »

#3 - 28.07.2021 16:48
Şikayet artık sonuçlanabilir mi?

#4 - 01.08.2021 18:13
Merhaba, bu tarz ihlalleri şikayet etmek için social üzerinde bulunan "Şikayet" kısmından yapmalısınız.