Konu: Ethan Daveson // Fear RP ihlali, Car Ramming  (Okunma sayısı 95 defa)

#0 - 24.07.2021 17:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ethan Daveson @spearly

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hoover birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Screenshotlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FEAR-RP ihlali, Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş birliğimin R18'i ile kavga etmiş, telefondan bir diğer arkadaşımızla konuşuyorlar. Onu bulvara davet ediyoruz. Geldiği andan itibaren hood onaylı birlik bölgesinde, karşısında 10 tane siyahi dikilmesine rağmen hiçbir türlü fear rp yapmayıp alaycı şekilde konuşuyor, görüntülerde mevcut. Daha sonrasında onu biraz tartaklıyorum, bir tepki vermeyip hala alaycı bir tavırla emote verip konuşmayı sürdürüyor. Daha sonrasında onu dövüyoruz, kalkıp aracına biniyor. Giderken arkadaşımızı ezip sistemsel olarak yere düşürüyor ki bunlar da görüntülerde mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi muhtemelen kendi birliğinin 10 gün yasağının arkasına saklanacak fakat 10 gün yasağı olan bir kişi böyle rollere kalkışmaz, hood onaylı bir çetenin R18'ini onu vuracağım diye tehdit edemez. Roller doğaçlama ve akışına göre gelişmiştir. Aşağıya telefon konuşmalarının chatlogunu bırakıyorum.

Spoiler: GösterGizle
[17:07:37] (telefon) DeShawn Williamson: Ethan, mahalle gel ahbap.
[17:07:38] Tristan Damonte (kısık ses): Sayı, tür. Bana bunları bildir, yeterli.
[17:07:43] Randall Pritchett (kısık ses): Bussines man tarzı aslında. Marijuana'ya ihtiyacım var.
[17:07:50] (telefon) DeShawn Williamson: Uzatma olayı, Richie seni harcar kardeşim.
[17:07:53] [DeShawn Williamson hop.][E]: Ne mahallesi oğlum? Korkuyor mu eziğin oğlu?
[17:08:08] * DeShawn Williamson Kyrie'ye bakar, cevap vermesini bekler.
[17:08:10] * Jaquavious Cobb DeShawn'a bakar, telefonu dinler.
[17:08:17] [DeShawn Williamson hop.][E]: Richie denen herife götünü fazlasıyla dayamışsın ahbap, bundan iki yıl önce benden korkuyordun.
[17:08:25] Randall Pritchett (kısık ses): Yanlış zaman galiba, tekrardan uğrarım.
[17:08:29] Jaquavious Cobb: Kim bu konuşan?
[17:08:35] Tristan Damonte: Hey.
[17:08:37] Jaquavious Cobb: Hoparlördeki kim, zenci?
[17:08:37] (telefon) DeShawn Williamson: çevre sesleri Kim bu konuşan?
[17:08:39] (( [66] Jakhel Pruitt: wg ))
[17:08:52] [DeShawn Williamson hop.][E]: Rüyasına girecek olan şeytan.
[17:08:54] (telefon) DeShawn Williamson: Ethan, konuşuyor richie ile sorunları varmış.
[17:09:01] Jaquavious Cobb: Rüyama mı girecek? PHAHAHAHAHHAHAHA!
[17:09:08] Jaquavious Cobb: Girebiliyorsa girsin, oğlum. Ethan mı? O da kimmiş?
[17:09:25] (telefon) DeShawn Williamson: çevre sesleri Rüyama mı giricek? GÜLME*
[17:09:33] (telefon) DeShawn Williamson: çevre sesleri Girebiliyorsa girsin oğluö
[17:09:43] (telefon) DeShawn Williamson: çevre sesleri** Girebiliyorsa girsin oğlum. Ethan mı? O da kimmiş?,

#1 - 24.07.2021 18:17
arkadaşlarla anlaşıp şikayeti çekiyorum, arşive atılabilir

#2 - 24.07.2021 18:48
Arşiv.