Konu: VPnin Level ile gelmesi  (Okunma sayısı 273 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.07.2021 16:24
Merhabalar, bildiğiniz gibi her paydayde oyun bize VC veriyor, VP'yi ise sadece para yatıranlar elde edebiliyor. Benim tavsiyem karakterimiz her level atladığında 1VP kazanması. Bu sadece kişinin ana karakterine özgü olur ve ana karakterinde atladığı her yeni levelde 1 VP elde eder, bu sayede para yatırmaya imkanı olmayanlarda belirli bir süre sonra VP marketinden birşeyler alabilir. Her yeni levelde 1VP'nin fazla bir miktar olmayacağını düşünüyorum.  :vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 24.07.2021 16:35
Fena fikir değil ama çok uğraştırır. Bunlar olmasın diye vice coin veriyor sistem zaten.

Karakterimi açık bırakırım, 10 levele kadar kasılınca ck ettirir yenisini açarım, yine aynı döngüyü yaparım. bu sayede vp mining yapmış olurum, kısacası sistemi suistimal ederim.

Yukarıda bahsettiğim durumun önlenmesi için bile bir sürü çaba gerekiyor. VC gelmesi doğru karar, VC ile birçok şeyi kazanma şansınız da var.

Desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 24.07.2021 16:49
Sistemin sadece ana karakterimiz için gelmesini belirtmiştim. Ana karakteriniz ile durmadan ck vermek yöneticilerin dikkatini çeker ve araştırılır, suistimal fark edildiğinde gerekli ceza verilebilir. Ayrıca ana karakterinizden kazandığınız VP normal para ile alınan VPden farklı tutulur, oyun içi kazanılan VP ve normal VP gibi. Oyun içinden kazandığımızı sadece kazandığımız karakter için harcama sistemi getirilir. Bu sayede CK miningi engellenmiş olur. Ek olarak bu olayın 200-300 saati devirmiş karakterlere aktif edilmesi, her levelde değilde birkaç levelde bir gelmesi gibi şeyler ile dediğiniz olay tamamen engellenmiş olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 24.07.2021 16:52
Sistemin sadece ana karakterimiz için gelmesini belirtmiştim. Ana karakteriniz ile durmadan ck vermek yöneticilerin dikkatini çeker ve araştırılır, suistimal fark edildiğinde gerekli ceza verilebilir. Ayrıca ana karakterinizden kazandığınız VP normal para ile alınan VPden farklı tutulur, oyun içi kazanılan VP ve normal VP gibi. Oyun içinden kazandığımızı sadece kazandığımız karakter için harcama sistemi getirilir. Bu sayede CK miningi engellenmiş olur. Ek olarak bu olayın 200-300 saati devirmiş karakterlere aktif edilmesi, her levelde değilde birkaç levelde bir gelmesi gibi şeyler ile dediğiniz olay tamamen engellenmiş olur.

Bu kadar uğraşmak yerine (ki bu bahsettiğin durum gelirse sürekli bir admin takibi de söz konusu olacak) mevcut VC sistemi gayet iyi. İsteyen aktif kalıp VC kasıyor, kutu açıp şansını deniyor. Bahsettiğiniz sistemde birisinin özel skin alması için 50 levela kadar oynaması yani yaklaşık 3000 saati devirmesi gerekiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 24.07.2021 16:57
Bence uğraştırıcı bir şey, zaten VC ile isterseniz NC alabiliyorsunuz veya biraz daha biriktirerek değerli kutular satın alabiliyorsunuz. Şanslıysanız bundan Cortez Yatı bile çıkartabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 24.07.2021 16:58
Dediklerim 2 dakika içinde aklıma gelen alternatif çözümler, adminlerin görevli olmalarına gerek yok her ck edilen karakterin hesabının özelliklerini görüntüleyebildikleri panelleri vardır diye düşünüyorum. Ordan saniyeler içinde geçmişteki CK'ları görüntülenebilir. Sistemin üzerine biraz daha düşünüldüğünde oyun içinden VP kazanması ne kolay ne zor olacak şekilde yapılabilir diye düşünüyorum. VC kutuları oldukça pahalı ve yine onu kazanmak için bir karakterin çokça saat harcaması ve sonucunda rastgele 1 şeye sahip olması durumu daha zor diye düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 24.07.2021 17:10
Farklı MultiAccount açarak hızlıca birçok VP kasarım, sonra hepsini asıl oynadığım hesaba aktarırım.
Düşündüğün şey kötü değil ama suistimale çok açık.

Onun yerine market kısmınca VC ile alınabilen şeyler arttırılabilir, eğer böyle bir şey yapılacaksa.

Mesela 1000 VC'e NC hakkı alabiliyoruz, bunu gibi VP ile alınan ve çok pahalı olmayan market ürünlerinin ( Örneğin VIP, pahalı olduğu için eklenmeyebilir) VC ile alınabilir diye düşünüyorum.

Mesela yapılandırma hakkı da eklenebilir, ücreti 1000 VC gibi.
Bunun yanında Özel telefon numarası,
                           Yetenek sıfırlama,
                            Üçüncü dil hakkı,
                            Özel banka hesap numarası vs vs... Bu gibi şeyler "/vicemarket" 'e eklenebilir, bu gibi ürünleri VC ile alabiliriz diye düşündüm.

Kimileri çıkıp zaten bunlar için kutular var, aç ve şansını dene diyebilir, haklısınız.
O yüzden bu eklenmesini istediğim şeylerin VC miktarları fazla olsun ki insanlar kasa açmaya daha da ilgi göstersin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 24.07.2021 17:23
Farklı MultiAccount açarak hızlıca birçok VP kasarım, sonra hepsini asıl oynadığım hesaba aktarırım.
Düşündüğün şey kötü değil ama suistimale çok açık.

Onun yerine market kısmınca VC ile alınabilen şeyler arttırılabilir, eğer böyle bir şey yapılacaksa.

Mesela 1000 VC'e NC hakkı alabiliyoruz, bunu gibi VP ile alınan ve çok pahalı olmayan market ürünlerinin ( Örneğin VIP, pahalı olduğu için eklenmeyebilir) VC ile alınabilir diye düşünüyorum.

Mesela yapılandırma hakkı da eklenebilir, ücreti 1000 VC gibi.
Bunun yanında Özel telefon numarası,
                           Yetenek sıfırlama,
                            Üçüncü dil hakkı,
                            Özel banka hesap numarası vs vs... Bu gibi şeyler "/vicemarket" 'e eklenebilir, bu gibi ürünleri VC ile alabiliriz diye düşündüm.

Kimileri çıkıp zaten bunlar için kutular var, aç ve şansını dene diyebilir, haklısınız.
O yüzden bu eklenmesini istediğim şeylerin VC miktarları fazla olsun ki insanlar kasa açmaya daha da ilgi göstersin.

Üstteki arkadaşın söylediği gibi birden fazla yol ile suistimal edilebilir. Bence halihazırda gayet iyi bir VC sistemi var. Buna ek olarak belki 500VC 1VP'ye çevrilebilir. Bu da bir ihtimal. Fakat mevcut sistemin ödeme yapmayan oyuncular için yeterli olduğunu düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 24.07.2021 20:09
Zaten her saat aldığımız payday ile Coin kasıyoruz, bu sayede de kutu açıp değerli ödüller elde ediyoruz. Bu yüzden gereği yok gibi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 25.07.2021 14:42
Düşününce arkadaşlar haklı, maalesef herkes düzgün olmadığından sistem suistimale çok açık ve önlenmesi için ise çok uğraş gerektiriyor. Onun yerine daha güzel şeylere emek harcanabilir. Arge fikri iptal, konu kilitlenebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok