Konu: [23.07.2021 - Eron Estevan] RefuseRP - /q  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2021 13:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eron Estevan - @Emirbabo06

Olaya dahil olan şahit karakter adı: John Dayson - @LongKey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.07.2021 / 12.41 - 13.03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RefuseRP
/q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhaba,
şahıs ile tehlikeli araç sürüşü sebebiyle irtibata geçtik, sirenlerimizi yaktık ve megafonda ihtarlarda bulunarak peşine düştük. Bir yerde duraksadı ve klasik bir trafik çevirmesine döndük. Şahısın kontrollerini sağladık, cezasını yazacağımız sırada ilk başta süpervizör talebinin bulunmadığını ve cezayı kabul ediyorsun yani diye sorduğumda "Aynen." şeklinde bir cevap verdi. Daha sonrasında makbuzu uzattığımda süpervizör talep ettiğini belirtti. Bu süreçte sürekli olarak motorunu çalıştırıyor ve hafif ilerleyip motorunu kapatıyordu, biz de olası bir kovalamaca durumuna girileceğini sanıp aracımıza dönüş sağlıyorduk. Bunu üç-dört kere tekrar etti, chatlogda uyarılarımız gözüküyor zaten. En sonda da polisi oyalamak suçundan şahsı tutuklayacağımızı, araçtan inmesi gerektiğini belirttik -defalarca-. Kişinin  kapısını açmayı denedik, emote ve /dene komudu ile birlikte. Daha sonrasında şahıs /do'dan aracının kapısının kilitli olduğunu bildirdi ancak kontrol etmek için "F" tuşuna bastığımda aracın kapısının kilitli olmadığını farkettim. Kişi "rolsel olarak kilitli!" tarzında bir emote kullandı fakat sistemi bulunuyorken sadece rolsel olarak bunu yapmanızın yanlış olduğunu belirtmek istiyorum, en azından bildiğim kadarıyla öyle. Her neyse, daha sonrasında kişinin role uymadığını farkettik, daha fazla uğraşmamak için /rapor sistemini kullandık, o sırada Suanax isimli yetkili raporumu yanıtladı ve benimle iletişime geçti. O sırada arkadaş motorunu çalıştırdı ve bölgeden uzaklaştı. Yetkili ile konuştuğum için geride kaldım -bu benim sorunum, farkındayım.-. Ekip arkadaşıma durmasını belirttim, ne de olsa rolsel olarak kimliği ve ehliyeti bende, aynı zamanda dashcamimde aracının plakası, bodycamimde de adamın yüzü bulunuyor. Devriye arkadaşımın chatlogun kişi bölgeden uzaklaştıktan sonra *Eron Estevan çıkış yaptı. ((Kendi isteği))* içerikli bir log düşüyor, daha sonrasında bunu yetkiliye bildiriyorum ve şikayet açmam gerektiğini belirtiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1-) Şahıs ile etkileşime geçtiğimiz kızım, lastik izlerinden dönüşü yanlayarak aldığını anlayabilirsiniz.
Spoiler: GösterGizle

2-)Trafik çevirmesi esnasında geçen konuşmaların chatlog kayıtları, kişinin dalga geçercesine cevapları ve polisi oyaladığı kısımlar.

Alttaki görselde kişi sürekli olarak motorunu çalıştırıyordu ve uyarılarımıza uymuyordu, kişiyi tutuklamak istediğimiz ve kişini role uymadığı kısım;

3-) Kişinin aracının sistemsel olarak kilitli olmadığının kanıtı;

4-) Raporumu yetkili bir kullanıcı yanıtlıyor, iletişime geçiyoruz;

5-) /q attığı kısım, partnerimin chatloguna yansıyor. Kanıt sonradan alınmış fakat diğer kanıtlarda ki konuşmalarla bağdaştırılabiliyor;

Ek açıklamalar(varsa): Normalinde şikayet açmayı seven bir kişilik değilim fakat şu oyuna eğlenmek için giriyoruz ve bu tarz kişilikler sebebiyle oyunu oynarken açıkçası pek zevk alamıyoruz. Bunun oyun olduğunu unutmayıp iki tarafında eğlenmesi için biraz çabalamanızı, insanların oyun zevkini bozmamanızı temenni ediyorum.

#1 - 23.07.2021 13:40
Hata sebebiyle iki kez açıldı, sonuncusu kaldırılabilir.

#2 - 23.07.2021 13:53
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 24.07.2021 18:42
Savunma bekleniliyor @Emirbabo06

#4 - 31.07.2021 21:29
Şikayet aktifliğini koruyor.

#5 - 01.08.2021 17:00
Selam, ceza alacak.