Konu: Motor kulüplerine telsiz eklenmesi hk.  (Okunma sayısı 265 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2021 02:11
Selamlar, karakter adım Sergei Zadarnov, sunucunun en eski oluşumu olan Buffalo Souls Motosiklet Kulübü'nün TAILGUNNER görevini yapıyorum. Size görevimin ne olduğunu kısaca anlatayım.

TAILGUNNER, sürüşün düzeninden, bütünlüğüne, kortejde oluşan arızalar ve kazalardan, sürüş hiyerarşisine kadar her şeyden sorumlu olan motor kulübü üyesidir. Sürüşün en arkasından ilerler ve sürüşü çeken ROAD CAPTAIN adını verdiğimiz sürüş kaptanı ile bire bir iletişim halinde olmak zorundadır.

Kısa sürüşlerimizde her ne kadar bir şekilde idare etsek, telefondan arasak, bağırarak dikkat çekmeye çalışsak da sürüşteki motorcuların sayısı 8-9u geçmeye başladığı zaman işler tamamen sarpa sarıyor. Sürüşün arkasından ilerleyen motorculardan birisi kaza yaptığında sürüşü durdurmam gerekiyor, bunun için ROAD CAPTAIN ile iletişime geçip sürüş çok uzaklaşmadan durdurmam gerekiyor.

Bunun yanında sürüşün güvenliğinden de ben sorumluyum, gidilecek güzergah üzerinde sürüşe risk oluşturacak şeritleri sürüşün tamamı geçene kadar kapatmam, trafik güvenliğini sağlamam gerekiyor ki bunun için de izlenecek yol için ROAD CAPTAIN ile bire bir iletişim halinde olmam gerekiyor.

Daha önce aynı AR-GE'yi kulübün eski üyelerinden birisi açmıştı ve AR-GE onaylanmasına rağmen sistem oyuna eklenmedi. AR-GE linkini buraya bırakıyorum, bakınız: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=98315.0

Rol arkadaşları olarak yakındığımız nokta, yarış birliklerine sürekli yenilikler sağlanırken (Örneğin yeni eklenen paintjob sistemi, telsiz sistemi vb.), sunucuda bulunan en eski oluşum olan Buffalo Souls MC oluşumuna herhangi bir yenilik getirilmemesi. Sistemin çok bir vakit alacağını sanmıyoruz, halihazırda bulunan bir sisteme eklemeler yapılacak.

Kendi adıma bizi destekleyeceğinizi düşünüyorum ve projede başarılarınızı çok daha iyi yerlerde görmek istediğimi belirtmek isterim. Ancak bunun yanında şunu da belirtmeliyim ki artık öyle bir noktaya geldik ki sürüşlerimiz kalabalıklaştıkça sürüş düzeni bozuluyor ve sürüş ayrılmaya başlıyor, son çare olarak discordu sürüş esnasında telsiz vazifesinde kullanmayı önerdim. Rol arkadaşlarım son şansımızı deneyip bir AR-GE daha açmamızı söyledi. Sistemde bizi öne çıkaracak bir şey görmedik.

İlginiz için teşekkürler, bu AR-GE BSMC adına yazılmıştır.
-Rone
« Son Düzenleme: 18.07.2021 02:14 Rone »
Like
7
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
shaazux, millionenimperium, Lethal, Fevzi, ephedrine, oflu, Chevalier,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 18.07.2021 02:13
Evet, sürüşlerde toplu bir şekilde anlaşılamadığı için telsiz olması şart.Destekliyorum  :vice: :vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 18.07.2021 02:15
Katılıyorum sürüşlerde çeşitli kazalar sonucu arka kısmı dağılabiliyor ve kopuyor. Bunun önlenmesi adına MC gruplarına telsizin gelmesini destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 18.07.2021 02:21
Özellikle toplu sürüş gerektiren rollerden biri olan MC rolüne kesinlikle telsiz getirilmeli. Sürüşlerimize fazlasıyla katkısı olacak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 18.07.2021 02:31
Objektif olarak baktığımda araç konvoylarına çokça şahit oluyoruz ve benim gözümde sunucudaki en iyi MC konseptini çeken birlik olarak bunun eklenmesini gönülden destekliyorum. Daha önce de onaylanmış zaten anladığım kadarıyla, yetkili arkadaşlarımız duruma eminim el atıp ekleyecektir. Biraz zaman tanımak gerek ama yine de güncel olması maksadıyla onlar adına hoş olabilir. :sampanya:
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Fevzi,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 18.07.2021 17:47
Destekliyorum, rol zevki ve yapılan rolün sağlam olması açısından iletişim sürekli gereken bir şey.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 18.07.2021 17:54
Destekliyorum, söylediğin gibi sürüşler 10 motosikleti geçtikten sonra arkada karışıklıklar oluyor ve gerçekten gelmesi gerekiyor
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 18.07.2021 18:22
destekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 18.07.2021 18:29
Mantıklı destekliyorum. 
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 18.07.2021 20:42
Son zamanlarda kulüpteki Road Captain görevini üstlendiğim için bu eksikliği daha çok hissetmeye başladım. Kesinlikle motorculara da telsiz şart.
Destekliyorum.
Mükemmel
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Fevzi,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok