Konu: Benjamin_Rosenthal ve Randy_Watts Mix ve ortak nezaket  (Okunma sayısı 331 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2021 02:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Benjamin_Rosenthal @Aureus Randy_Watts @Chiko

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00.17 ve sonrası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Rol görüldüğü üzere pm üzerinden şekillendiriliyor, birbirlerine rolün devamında ne yapacaklarını pm üzerinden söyleyerek mix yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 18.07.2021 02:17
Selam, kısa öz savunma yapıcam. Gün boyu rol yaptığımız arkadaşlar da onaylayacaklardır. (Thea Stenberg @Thrall , Jeff Royy @Driver00 )
Benzer rollerle arabalarını çaldık ki seni de oraya ilk arabanı çalmak için çağırdık. Rol PM üzerinden işlemedi, öyle işleseydi. Gün boyu yaptığımız gibi arabayı denemek isteyip, arabanı alıp giderdik. Bu rolleri doğrulaması adına senden önce dolandırıp gasp ettiğimiz iki kişiyi etiketledim, kendileri de doğrulayacaktır benzer şekilde roller gerçekleştiğini. Ortam el vermediği ve rolün başında Benjamin AFK olduğu için arabanı çalmadan önce seninle arabanın dışında role girdik. Rolümüz dışarıda işledi, üzerinden para alamayınca arabana göz diktim, bunu sende doğrulayacaksın. "Param yok" dedikten sonra senden arabanı ucuza satmanı istedim. Burada bir yanlışım yalanım varsa lütfen ikaz et. Bunun dışında rolde de net şekilde gözüküyor. Mevcutekran görüntüsünde de görüldüğü üzere mix yapmıyoruz. Benjamin pm atıyor, yine rolde benjamin senden anahtarları almaya çalışıyor. Ben senden para kopartmaya çalışmaya devam ediyorum. Ki bizi araca götüren de sensin. Bunu chatteki "Araçta, gelin kontratları halledelim." cümlen doğruluyor. Yersiz, yetersiz ve kanıtlar açısından vasıfsız bir şikayet, sadece "ben ihlal yapmadım! siz yaptınız." mentalinden doğarak açılmış. Savunmam bu kadar, Benjamin ayrı bir savunma yazmak isterse yazabilir.
« Son Düzenleme: 18.07.2021 02:19 Chiko »

#2 - 18.07.2021 02:19
Selam, kısa öz savunma yapıcam. Gün boyu rol yaptığımız arkadaşlar da onaylayacaklardır. (Thea Stenberg @Thrall , Jeff Royy @Driver00 )
Benzer rollerle arabalarını çaldık ki seni de oraya ilk arabanı çalmak için çağırdık. Rol PM üzerinden işlemedi, öyle işleseydi. Gün boyu yaptığımız gibi arabayı denemek isteyip, arabanı alıp giderdik. Bu rolleri doğrulaması adına senden önce dolandırıp gasp ettiğimiz iki kişiyi etiketleyeceğim. Ortam el vermediği ve rolün başında Benjamin AFK olduğu için arabanı çalmadan önce seninle arabanın dışında role girdik. Rolümüz dışarıda işledi, üzerinden para alamayınca arabana göz diktim, bunu sende doğrulayacaksın. "Param yok" dedikten sonra senden arabanı ucuza satmanı istedim. Burada bir yanlışım yalanım varsa lütfen ikaz et. Bunun dışında rolde de net şekilde gözüküyor. Mevcutekran görüntüsünde de görüldüğü üzere mix yapmıyoruz. Benjamin pm atıyor, yine rolde benjamin senden anahtarları almaya çalışıyor. Ben senden para kopartmaya çalışmaya devam ediyorum. Ki bizi araca götüren de sensin. Bunu chatteki "Araçta, gelin kontratları halledelim." cümlen doğruluyor. Yersiz, yetersiz ve kanıtlar açısından vasıfsız bir şikayet, sadece "ben ihlal yapmadım! siz yaptınız." mentalinden doğarak açılmış. Savunmam bu kadar, Benjamin ayrı bir savunma yazmak isterse yazabilir.

Vasıfsız olduğuna sen değil yetkililer karar versin istersen dostum, daha sağlıklı olur. Yetkili kararı bekleyeceğim başka iletim olmayacak.

#3 - 18.07.2021 02:22
Benzer rollerle arabalarını çaldık ki seni de oraya ilk arabanı çalmak için çağırdık. Rol PM üzerinden işlemedi, öyle işleseydi. Gün boyu yaptığımız gibi arabayı denemek isteyip, arabanı alıp giderdik. Bu rolleri doğrulaması adına senden önce dolandırıp gasp ettiğimiz iki kişiyi etiketledim, kendileri de doğrulayacaktır benzer şekilde roller gerçekleştiğini. Ortam el vermediği ve rolün başında Benjamin AFK olduğu için arabanı çalmadan önce seninle arabanın dışında role girdik. Rolümüz dışarıda işledi, üzerinden para alamayınca arabana göz diktim, bunu sende doğrulayacaksın. "Param yok" dedikten sonra senden arabanı ucuza satmanı istedim. Burada bir yanlışım yalanım varsa lütfen ikaz et. Bunun dışında rolde de net şekilde gözüküyor. Mevcutekran görüntüsünde de görüldüğü üzere mix yapmıyoruz. Benjamin pm atıyor, yine rolde benjamin senden anahtarları almaya çalışıyor. Ben senden para kopartmaya çalışmaya devam ediyorum. Ki bizi araca götüren de sensin. Bunu chatteki "Araçta, gelin kontratları halledelim." cümlen doğruluyor. Yersiz, yetersiz ve kanıtlar açısından vasıfsız bir şikayet, sadece "ben ihlal yapmadım! siz yaptınız." mentalinden doğarak açılmış. Savunmam bu kadar, Benjamin ayrı bir savunma yazmak isterse yazabilir.
Arkadaşım olayı özetlemiş, işim var diyip kanıt atmıyorsunuz fakat işiniz olduğu takdirde yine şikayet açmayı biliyorsunuz. Gerekli cezayı yönetici verecektir, asıl şikayet konusu https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=112758.0  burada, yönetici buradan kararını verebilir diye düşünüyorum, boşa konu açarak kirletmeye gerek yok sanırsam.

#4 - 18.07.2021 02:25
Arkadaşım olayı özetlemiş, işim var diyip kanıt atmıyorsunuz fakat işiniz olduğu takdirde yine şikayet açmayı biliyorsunuz. Gerekli cezayı yönetici verecektir, asıl şikayet konusu https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=112758.0  burada, yönetici buradan kararını verebilir diye düşünüyorum, boşa konu açarak kirletmeye gerek yok sanırsam.

Kuralları yetkililer gayet iyi biliyor dostum, kanıt olarak benim arayıp bulmama gerek yok sanırsam. Haklısın daha fazla konuşmaya gerek yok.

#5 - 18.07.2021 14:47
boş boş mention atmazsanız sevinirim olayı bilmiyorum senle yaptığımız rol 3dakika sürdü kim olduğunuda bilmiyorum

#6 - 18.07.2021 14:49
boş boş mention atmazsanız sevinirim olayı bilmiyorum senle yaptığımız rol 3dakika sürdü kim olduğunuda bilmiyorum
Selam, chinatown'da benzer bir rol ile aracınızı çaldım. Bunun için mentionladım.

#8 - 20.07.2021 20:07
Olayla bir alakam yok ama sen neden atar yaptın ki? Adam sadece olayla ilgili ufak bir bilgilendirme yapmak istemiş.

#9 - 28.07.2021 21:27
@Hammarskjold abimin isteği üzerine şikayeti geri çekiyorum.