İyi forumlar.
Orası güvenli bölgeymiş, o zaman neden mapin altında güvenli bölge yazmıyor? Bunu açıkçası merak ettim. Ben rolümü buna göre yaptım, görülene göre mapin altında güvenli bölge yazmıyorsa, her türlü illegal rolü yapabildiğimi düşündüm. Ayrıca, IC'de Karen Parker'in de ağzı var ki konuşabiliyor, videoda da görüldüğü gibi kişinin bu yaptığı hareket sinir bozucu olduğu belli, karakterim burdan bile sinirlenebilir, zaten IC'de de bunu belirtiyorum "kızın ağzı var, sana mı sordum?" tarzında.
Kişinin GB'de söylediği ikinci bir şey de şu, "sen bizim kim olduğumuzu biliyor musun?", diğer arkadaşı ise polis çağıracağını belirtiyor. Peki ne yapmalıyız? Polis çağıracağını söylüyor, adama teşekkür mü edeyim? Rol doğaçlama devam etti anlayacağınız. Zaten en başından da dediğim gibi, mapin altında güvenli bölge yazsaydı rolümü buna göre yapardım. Hem bir de, güvenli bölgelerde "Vice News" yazıyor, "Vice News ve çevresi" yazmıyor, biz içeride kavga etmedik, dışarıda ettik. Bunu da belirteyim.
MIX'e gelecek olursak, sence bir kişi için arkadaşlarımı mı çağırayım? Hem de MIX yaparak. Bulunduğumuz nokta şehrin diğer ucu değil, market caddesinin biraz yanı. Bence bizi tesadüfen görmüş olmaları çok normal ve zaten öyle. Kendisi savunmayı daha detaylı yapar zaten.
Ben belki çok iyi bir roleplay oyuncusu değilimdir fakat kvp ve çukur gibi dizilere özenip (bu dizileri takip eden kitleye hiçbir şekilde iğneleme söz konusu değildir) gerçeklikten uzak roller yapmak nasıl bir saçmalıktır birisi bana bunu açıklasın
Kvp ve çukur gibi diziler? Bahsettiğin dizileri bir kere bile izlemedim. Biraz da olsa agresif rol yapan herkes söylediğin dizileri mi izlemek zorunda? Dediğinden pek bir şey anlamadım.
Edit: Brawl biter bitmez /b'den "şikayetiniz açılmıştır" demen de ayrı saçmalık. Alt tarafı IC'de dayak yemişsin, neden bu kadar kastın? Rolü /b'den bölmemen gerekiyordu.(düzenlendi)
Ek olarak /soru sorduğumda support arkadaş Ekranın sol altında Güvenli bölge yazıyorsa öyledir dedi.

Toplu savunma