Konu: [17.07.2021 - Jimmy_Marino] Ortak nezaket  (Okunma sayısı 269 defa)

#0 - 17.07.2021 23:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy_Marino - @Kemal023

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı güzelce yaptığı yazım hatalarına karşı uyarmak istemiştim ve doğrularını yazmıştım. Karşılığı ekran görüntüsünde bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Kişi rol sırasında epey yazım yanlışı yapıyor. Verdiği emotelerde de aynı sıkıntılar çokça bulunuyor.

#1 - 17.07.2021 23:54
Kimse kusursuz şekilde yazmıyor, en başta buna ben de dahilim. Sorun burada kişiyi güzelce uyarmama rağmen ters şekilde cevap vermesi.

#2 - 18.07.2021 01:03
Özür dilerim dostum biraz sinirliydim bir kaç kişiyle kavga etmiştim sonradan etim teşşekürümü 

#3 - 18.07.2021 13:45
Kişi OOC kin yapıp sürekli bizimle agresif role giren birisi. IC'de rolsel olarak R20'den bizim sayemizde laf yediği için OOC olarak böyle bir tavır takınıyor. Gerekenin yapılmasını istiyorum.

#4 - 18.07.2021 14:49
şikayetle alakam yok ama senin de "de" ekinin yazımına biraz daha dikkat etmen gerekiyor. attığın pm'lerde ayrı olması gereken ekler bitişik, bitişik olması gerekenler ayrı..

#5 - 18.07.2021 15:35
Kanka pardonda seni ic ooc tanımam sana kin yapmam yani tanımam kim oldugunu sana kin yapacak kadar sadece ic olarak eldie karakterini sevmiyorum çok egolu rolü var. :vice:

#6 - 18.07.2021 17:09
şikayetle alakam yok ama senin de "de" ekinin yazımına biraz daha dikkat etmen gerekiyor. attığın pm'lerde ayrı olması gereken ekler bitişik, bitişik olması gerekenler ayrı..
Şikayet ile alakası olmayan kişilerin konuların altına yorum atması yasak. Ilk yanıtımda belirttiğim gibi hiç birimiz düzgün bir şekilde kullanmıyoruz dilimizi. Burada sorun bildiğimiz doğruları başkalırana güzel bir dille aktardığımızda aldığınız karşılık.

#7 - 18.07.2021 17:47
Attığın pmler ile adama rol öğretemezsin gerekiyorsa discord çekip konuşabilirsin. Şikayetle bir alakam yok ama abartıyorsun. Ortak nezaketlik abartılacak bir şey yok. "lan" bile dememiş

#8 - 18.07.2021 19:52
Attığın pmler ile adama rol öğretemezsin gerekiyorsa discord çekip konuşabilirsin. Şikayetle bir alakam yok ama abartıyorsun. Ortak nezaketlik abartılacak bir şey yok. "lan" bile dememiş
Farklı kişilerin konuların altına yorum yazması yasak tekrardan söylüyorum.

#9 - 18.07.2021 19:56
Ekran görüntüsünde yaptığım -de,-da eklerinin yanlış yazımını rol içerisinde yaptığımda birisi beni uyarsa böyle bir tepki vermem. Sorunu tam olarak idrak etmekte güçlük çekmeyin arkadaşlar. Lütfen.  :)