Konu: 17 temmuz, oyuncu şikayeti - Retarted RP  (Okunma sayısı 205 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2021 21:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackie_Chester @mags , Roman_Kudryashov @lucretius , Dragan_Zahirovic @Hgrost

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/07/2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: CPT. Vice'ın illegal aktivitesi oldukça gizli, bu karakteri ifşa etmek ölümü göze almaktır. Retarted RP yaptıklarını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.07.2021 21:37
Ben bu işi ticarete döküyorum ve IC para karşılıgında tarif ediyorum sen sadece ooc kin yapıyorsun savunmam bu kadar uzatmaya gerek yok admin kararır.

O:-)

#2 - 17.07.2021 23:41
Merhabalar,

Şikayetin direkt olarak OOC kin üzerine açıldığını düşünüyorum. Discord konuşmaları geçerli olsaydı, Metin kişisi ile konuşmalarımızı atıp bunu kanıtlardım fakat böyle bir lüksüm bulunmuyor neyse savunmama geçmek istiyorum. Başta arkadaşların IC ücret karşılığı yerinin bilgisini vermesini saçma bulmuyorum adı üstüne rolsel olarak C.Vice bir insan ucuza silah getiriyor. Yanii insanlara ucuzdan bir eleman buldum, silah satıyor yerini sana ufak bir ücret ile söylerim yapılabilir bu gerçekte de olabilir. İhlal oluyorsa dahi benim olay ile alakam yok neden derseniz kişi yanıma gelip C.Vice ve gizli deponun yerini bildiğini söylüyor bende "Bizde" biliyoruz diyip kısaca ben zaten biliyorum, gerek yok tarzında bir cümle kurmuş oluyorum sadece kısa hali... Savunmam bu kadar.

Ekleme; Geçiştirmek, umursamamak gibi çünkü orada saatlerce neredeyse hiç rol yapmadan kasıyorsunuz kafanız allak bullak oluyor.
« Son Düzenleme: 17.07.2021 23:50 mags »

#3 - 17.07.2021 23:51
Olayla hiç bir alakam yoktur ama çok boş bir şikayet olduğunu ve ooc kin yüzünden açıldığını düşünüyorum aynı zamanda Captan Vice`ın yerinin ifşa olunması diye bir şey yok belkide çoğu polis ve sivil bile yerini biliyordur .

#4 - 18.07.2021 01:13
Şu OOC kin olayınızı hiç mi hiç anlayamadım, gerçekten. Önüme gelen ihlali ss aldım, şikayet açtım. Savunmana karşılık vermeyeceğim, adminler gerekli kararı verir.
« Son Düzenleme: 18.07.2021 01:17 Metinnn »

#5 - 20.07.2021 22:59
Selam,

bu tarz konuşmaları gizli tutmalısınız, bu gibi yerlerde özellikle bağırarak bu tarz cümleler kurmanız ihlal. Bu olayı ticaret ile savunamazsınız, ticaret anlayışınız böyle ise burayı metin2 veya herhangi bir mmorpg sunucusuyla karıştırıyorsunuz. Roman karakteri uyarıldı, tekrarı halinde ceza alacak.