Konu: [17.07.2021] GBI - Randarious Warren  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2021 15:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Randarious Warren @smurf_goon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nate Jerwanger

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/07/2021 15:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıtlarda görüldüğü üzere Randarious karakteriyle tartışıyorduk, olaya dahil olan Nate karakterine güvenli bölgede saldırmaya başladı. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Tek bir ileti halinde savunma yapılırsa daha iyi olur. Karşılıklı konuşup şikayeti uzatmaya gerek yok.

#1 - 17.07.2021 15:50
Pek yorum yapmayacağım. Bölgenin GBI olduğu ortada.

#2 - 17.07.2021 16:45
savunmam şu şekilde. Yeni gelen güncelleme ile güvenli bölge olan bölgeler zaten sol alt kısımda yazıyor? Güvenli bölge ise Nate karakteri ben vururken karşılık veriyor :) Savunmam bu kadar. Yanıt gelmesi halinde yanıt gelecektir. İyi günler.

#3 - 17.07.2021 17:08
savunmam şu şekilde. Yeni gelen güncelleme ile güvenli bölge olan bölgeler zaten sol alt kısımda yazıyor? Güvenli bölge ise Nate karakteri ben vururken karşılık veriyor :) Savunmam bu kadar. Yanıt gelmesi halinde yanıt gelecektir. İyi günler.
Savunma için teşekkürler, sonuçlanabilir.

#4 - 17.07.2021 17:10

#5 - 17.07.2021 22:01
Olayla alakam yok fakat arkadaş Ocean Bar'ın v4 güncellenmesinde GB'den çıktığını sanıp saldırmış olabilir, dediğim gibi. olayla alakam yok, sadece bir tahmin.

#6 - 17.07.2021 22:20
Olayla alakam yok fakat arkadaş Ocean Bar'ın v4 güncellenmesinde GB'den çıktığını sanıp saldırmış olabilir, dediğim gibi. olayla alakam yok, sadece bir tahmin.
Sosyal rolün döndüğü bir bölgede illegal rol yapılması mantıklı değil. Sunucuya gelen güncellemelerle birlikte aktif rol bulunan bölgelerin, güvenli alandan çıkartılması mantıksız olurdu, bir şey değiştiğini düşünmüyorum.  Sonuç olarak o bölgede aktif bir rol var, sol altta yazana göre hareket etmemeliyiz. Arkadaş savunmasını yaptı, admin insiyatifine kalmış bir şekilde cezalandırılır veya uyarılır.

#7 - 17.07.2021 23:56
Bunu nereden bilebilirim? Sence bu biraz saçma olmamış mı? Güvenli bölge olmadığını bilerek adama saldırıyorum. Kararı bekliyorum.

#8 - 20.07.2021 22:52
Selam,

Vice sahili (Santa Maria Beach) tamamen güvenli bölge. Oyun kurallarına baktığınız zaman bulunduğunuz bölgenin güvenli bölge olduğunu anlayabilirsiniz. Samp  tabanlı bir sunucuda rol yapıyoruz, SAMP'ın bize verebileceği her şeyi kullandık ve hatta dışına çıktık. Bundan ötürü bu tarz hatalar (Soldaki güvenli bölge yazısını kast ediyorum) ortaya çıkabilir.

Karakter ceza alacak.